Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ρουτζιέρης: “Τυχεροί στη φάση του πέναλτι”

Ρουτζιέρης: “Τυχεροί στη φάση του πέναλτι”

0
routzieris3
Dodekanisos

Στο γεγονός ότι επρόκειτο για ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, στάθηκαν οι προπονητές των δύο ομάδων, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης. Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:
Μιχάλης Γρηγορίου: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα εκτός έδρας. Θεωρώ ότι σταθήκαμε αρκετά καλά και αυτό που μας στοίχισε ήταν το χαμένο πέναλτι για την ομάδα μας. Ενώ στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Διαγόρα είχε περισσότερες φάσεις στο δεύτερο κατάφερε να κάνει γκολ τη μόνο αξιόλογη φάση που είχε. Είχαμε τονίσει ότι το παιχνίδι αυτό θα κριθεί στις λεπτομέρειες, δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση, δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε και χάσαμε το παιχνίδι. Συνεχίζουμε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τα Τρίκαλα και από αυτή τη στιγμή επικεντρωνόμαστε σ’ αυτό το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στο φίλο μου και συνάδελφο Πέτρο Ρουτζιέρη ο οποίος κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά στην ομάδα του Διαγόρα, και εύχομαι ό, τι καλύτερο στην ομάδα του Διαγόρα».
Πέτρος Ρουτζιέρης: «Ξέραμε πριν το ματς ότι θα αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, με πολύ καλό σύνολο, έχει στόχους και ξέραμε ότι θα έχουμε αρκετά δύσκολο έργο. Πραγματικά ήμασταν τυχεροί στη φάση του πέναλτι, που το έπιασε ο Ταμπάσης και κράτησε την ομάδα στο παιχνίδι. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού πιέσαμε τον αντίπαλο αρκετά, κάναμε ευκαιρίες και ευτυχήσαμε να πετύχουμε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι ποδοσφαιριστές μου. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και από κει και πέρα να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο και στο συνάδελφο κ. Γρηγορίου εύχομαι να πετύχει με την ομάδα της Δόξας ό, τι στόχους έχουν θέσει».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments