Αρχική Αθλητικά νέα Ρομέλου Λουκάκου: «Η Ίντερ με τράβηξε από τα σκ*τά, αλλά…»

Ρομέλου Λουκάκου: «Η Ίντερ με τράβηξε από τα σκ*τά, αλλά…»

0
Dodekanisos

Ο Ρομέλου Λουκάκου επέστρεψε στην Premier League για λογαριασμό της Τσέλσι. Ο Βέλγος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη, μέσα από την οποία εξήγησε την απόφαση του να πάει στην Τσέλσι. Ξεκαθάρισε πως οι «μπλε» ήταν ο μοναδικός σύλλογος για τον οποίο θα άφηνε την Ίντερ.

«Όταν η Τσέλσι στην τρίτη της πρόταση προσέφερε 110 εκατομμύρια ευρώ συν τον Τζαπακόστα, αντιλήφθηκα πως η κατάσταση ήταν σοβαρή. Παρόλα αυτά, η Ίντερ συνέχιζε να απορρίπτει τις προτάσεις. Ωστόσο αποφάσισα ο ίδιος να πάω να μιλήσω με τον Σιμόνε Ιντζάγκι, για να καταλήξουμε σε μία συμφωνία. Ήμουν στην Ίντερ. Όμως το μυαλό μου βρισκόταν ήδη στην Τσέλσι. Η Ίντερ ήταν ο σύλλογος που με τράβηξε από τα σκ*τά. Θα άφηνα τους ”νερατζούρι” μόνο για την Τσέλσι». Τάδε έφη Ρομέλου Λουκάκου στη βελγική ιστοσελίδα ”VTM Nieuws” για την απόφασή του να αποχωρήσει από την Ίντερ για την Τσέλσι. 

Θυμίζουμε ότι η Ίντερ ήταν η ομάδα που πίστεψε σε αυτόν. Όταν αρκετοί τόνιζαν πως δεν άξιζε να αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, οι «νερατζούρι» είχαν δαπανήσει 75 εκατομμύρια ευρώ το 2019 και τον είχαν αποκτήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Βέλγος δικαίωσε στον μέγιστο βαθμό τον Ιταλικό σύλλογο. Ταυτόχρονα φρόντισε να διαψεύσει τους επικριτές του.

Ειδικότερα ο Λουκάκου έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επιστροφή της Ίντερ στην κορυφή της Serie A μετά από 11 ολόκληρα χρόνια. Στο πρωτάθλημα είχε αναπτύξει τρομερή συνεργασία με τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Συνολικά ο Βέλγος σε 72 ματς πρωταθλήματος είχε πετύχει 47 γκολ και είχε μοιράσει 12 ασίστ. 

Όπως είναι λογικό με τέτοιες εμφανίσεις, τράβηξε αρκετά βλέμματα επάνω του. Φυσικά η Ίντερ  δεν θα μπορούσε ουδέποτε να αρνηθεί τα 115 εκατομμύρια ευρώ που έβγαλε από το ταμείο του ο Αγγλικός σύλλογος. Μάλιστα ο 28χρονος επιθετικός ήδη «άνοιξε» λογαριασμό στην Premier League με την Τσέλσι. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments