Αρχική Αθλητικά νέα Ο Αντουάν Γκριεζμάν και το συμβόλαιο 95 εκατ. ευρώ στην Μπαρσελόνα

Ο Αντουάν Γκριεζμάν και το συμβόλαιο 95 εκατ. ευρώ στην Μπαρσελόνα

0
Dodekanisos

Η ιστοσελίδα «Sport» με έδρα την Καταλονία της Βαρκελώνης, δημοσίευσε όλες τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του Γκριεζμάν με την Μπαρσελόνα. Θυμίζουμε πως ο Γάλλος είχε υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπλαουγκράνα». Σύμφωνα με την «Sport» οι συνολικές αποδοχές του έφτασαν τα 95 εκατ. ευρώ. Ωστόσο φέτος επέστρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με την μορφή δανεισμού από την Μπάρσα. 

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση της επιστροφής (ως δανεικός) του Γκριεζμάν πίσω στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Η αποχώρησή του από την Μπάρσα φαίνεται πως ήταν μονόδρομος. Αρκετοί είναι εκείνοι που κατηγορούν τον Γάλλο για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι. Ο λόγος το «παχυλό» συμβόλαιό του με την Μπαρσελόνα. Με αφορμή αυτό το γεγονός, η «Sport» από την Καταλονία, έφερε στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες από το συμβόλαιό του.

Ας προχωρήσουμε κατευθείαν στο μείζον ζήτημα. Την σεζόν 2019/20 ο Γκριεζμάν εισέπραξε 17 εκατ. ευρώ. Ενώ την σεζόν 2020/21 (πέρυσι δηλαδή) 18 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, την σεζόν 2021/22 προβλεπόταν να εισπράξει 19 εκατ. ευρώ. Τέλος την σεζόν 2022/23 θα λάμβανε 20 εκατ. ευρώ. Και την σεζόν 2023/24 οι αποδοχές του θα ανέβαιναν στα 21 εκατ. ευρώ. Σύνολο 95 εκατομμύρια ευρώ.

Στο ίδιο συμβόλαιο υπήρχαν και μπόνους επίτευξης συγκεκριμένων στόχων με τον σύλλογο και ατομικά βραβεία, τα οποία πάντως η «Sport» δεν ανέλυσε περισσότερο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments