Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ροδήλιος: Κοπή πίτας και βραβεύσεις

Ροδήλιος: Κοπή πίτας και βραβεύσεις

0
rodilios logo
Dodekanisos

Άλλη μια όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στην αίθουσα Semiramis Business Centre, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Ποδηλατικό Όμιλο Ρόδου «Ρόδηλιος». Η τυχερή της βραδιάς ήταν η Μιχαλίτσα Σουλούνη που κέρδισε το φλουρί της πίτας.Μετά την κοπή της πίτας ακλούθησε η βράβευση των καλύτερων αθλητών του συλλόγου ανά κατηγορία, της χρονιάς που πέρασε.
Προηγήθηκε της εκδήλωσης η ετησία Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου, στην οποία ο πρόεδρος Γιάννης Παπασταματάκης αναφέρθηκε διεξοδικά στον ιδιαίτερα θετικό απολογισμό της περασμένης χρονιάς, όπου το σωματείο τερμάτισε στην 11 θέση στα 89 ποδηλατικά σωματεία και για ακόμα μια χρόνια το καλύτερο ποδηλατικό σωματείο της Δωδεκανήσου.
Αναφέρθηκε στις επιτυχημένες διοργανώσεις με κορυφαίο γεγονός ο ποδηλατικός γύρος Ρόδου, αλλά και τις σημαντικές διακρίσεις για τους ποδηλάτες και τις ποδηλάτισσες του Ροδήλιου, ενώ συζητήθηκαν και τα διάφορα θέματα που απασχολούν τα μέλη.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Ροδήλιου εύχεται σε όλα τα μέλη, αθλητές και προπονητές υγεία και ευημερία. Υπόσχεται για άλλη μια χρονιά την αμέριστη στήριξη της ομάδας, ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

 

rodilios pita

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments