Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ραντεβού στον Προφήτη Ηλία

Ραντεβού στον Προφήτη Ηλία

0
DSC 0026-001
Dodekanisos

Διανύουμε το δεύτερο μήνα του 2017, της χρονιάς που η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου έχει αφιερώσει στο δρομικό κίνημα, με τη διοργάνωση τριών αθλητικών εκδηλώσεων με περιεχόμενο τους δρόμους εκτός σταδίου.
Τον ΟΡΕΙΝΟ ΔΡΟΜΟ στο προφήτη Ηλία που περιλαμβάνει τρείς δρομικές αποστάσεις των 9.000μ, των 6.000μ και των 3.000 μ στις 12 Μαρτίου (12/03),
το ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ ΡΟΔΟΥ, που περιλαμβάνει, εκτός του δρόμου των 42.195 μ, τον Ημιμαραθώνιο δρόμο(21.100μ),τα 10.000μ, τα 5.000μ και τα 1.000μ για μαθητές δημοτικών σχολείων στις 9 Απριλίου(9/04)
και τέλος τους αγώνες των 10.000μ,των 5.000μ και 1000μ για μαθητές που συνθέτουν τον αγωνιστικό θεσμό του RUN GREECE τη 1η Οκτωβρίου(1/10/2017).
Μεταξύ της εκδήλωσης του ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ και του RUN GREECE μεσολαβεί μια χρονική περίοδος έξι(6) περίπου μηνών, αρκετή για να λειτουργήσει σαν κίνητρο γι αυτούς που θα συμμετάσχουν στα 5 η 10χλμ, προκειμένου να βελτιώσουν τους χρόνους τους, αφού αυτές οι δύο αποστάσεις συμπεριλαμβάνονται και στις δύο εκδηλώσεις.
Αντίστοιχα ο ορεινός δρόμος των 6χλμ ή των 9χλμ θα λειτουργήσει ως προετοιμασία ένα σχεδόν μήνα πριν το Μαραθώνιο.
Από σήμερα λοιπόν μέχρι τις 12/03 έχουμε πάνω από ένα μήνα μπροστά μας, για να προετοιμαστούμε σωματικά και ψυχολογικά και να συμμετάσχουμε στον 1ο Ορεινό δρόμο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου. Η πρόσκληση απευθύνεται κατ’ αρχήν στα αθλητικά σωματεία στίβου, καθώς και άλλων αθλημάτων και κοινωνικών ομάδων, που καλούνται τα μέλη τους να συμμετάσχουν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ, κάτι που θεωρείται βασική προϋπόθεση για την επιτυχία της εκδήλωσης. Την απόσταση στην οποία θα επιλέξουμε να συμμετάσχουμε μπορούμε να τη διανύσουμε τρέχοντας η περπατώντας, ανάλογα με το επίπεδο της φυσικής μας κατάστασης. Μοναδικός μας αντίπαλος είναι ο εαυτός μας. Το κέρδος μας η χαρά της συμμετοχής σε μια δρομικού χαρακτήρα μαζική εκδήλωση, σε μια τοποθεσία απαράμιλλης ομορφιάς που θα απολαύσουν οι ΤΥΧΕΡΟΙ που θα επιλέξουν να διαταράξουν τη ρουτινιάρικη καθημερινότητά τους με μια εκδρομή στην εκπληκτική τοποθεσία του προφήτη Ηλία.
Για όσους και όσες επιλέξουν να συμμετάσχουν στον ΟΡΕΙΝΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ τη Κυριακή(12/03) το πρωί (10.30 εκκίνηση) μπορούν, εφόσον το επιλέξουν, να βρεθούν από τη προηγούμενη μέρα στη περιοχή και να διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο ΕΛΑΦΟΣ.
Το ξενοδοχείο διαθέτει 22 δίκλινα δωμάτια σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, ειδικά για την εκδήλωση. Για όσους θα μετακινηθούν πρωί της Κυριακής και δε διαθέτουν δικό τους μέσο μετακίνησης, η Ο.Ε θα φροντίσει για τη μεταφορά τους στο χώρο με πούλμαν, τα οποία θα αναχωρήσουν το πρωί της Κυριακής από τη πλατεία δημαρχείου ώρα αναχώρησης την 09.00πμ.
Η Ο.Ε, σε συνεργασία με τη δημοτική κοινότητα Απολλώνων, αλλά και τους Πολιτιστικούς και Φυσιολατρικούς συλλόγους της περιοχής, σκοπεύει να μας εκπλήξει θετικά, προσθέτοντας τη δική τους συμβολή στην εκδήλωση.
Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τα Αθλητικά Σωματεία Στίβου της Ρόδου, την Περιφέρεια Ν Αιγαίου, το Δήμο και το ΔΟΠΑΡ και στόχος των διοργανωτών είναι να καθιερωθεί και να θεσμοθετηθεί σαν μια αθλητική χειμερινή γιορτή στις εξαιρετικού κάλους εγκαταστάσεις του Προφήτη Ηλία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments