Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τα 70 Χρόνια του Αστέρα Παστίδας

Τα 70 Χρόνια του Αστέρα Παστίδας

0
pastida lavaro
Dodekanisos

Το Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2017 στο Κέντρο «ΝΙΚΟΛΑΣ» στην Παστίδα πραγματοποιήθηκε η Γιορτή του Αστέρα Παστίδας για τα 70 χρόνια ζωής και προσφοράς στον αθλητισμό.
Σε μία ωραία βραδιά τιμήθηκαν ο ιδρυτής της ομάδας Πολυχρόνης Σπάρταλης, διατελέσαντες Πρόεδροι μεταξύ άλλων οι Κηπουρός Θεόδωρος, Γιορδαμνής Στέλιος, Παπαγεωργίου Ευγένιος, Μοσχής Σταύρος κ.α., ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν από τα σπλάχνα του Συλλόγου και στην συνέχεια πραγματοποίησαν καριέρα επαγγελματία ποδοσφαιριστή στις μεγάλες κατηγορίες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου όπως είναι οι Αθανασίου Δημήτριος, Αθανασίου Βασίλειος, Αθανασίου Παντελής, Αθανασίου Αντώνης, Σιδηρόπουλος Ευθύμιος, Πολιάς Μιχαήλ, Πάττας Κωνσταντίνος (νυν προπονητής της ομάδας) και Μοσχής Θεοχάρης.
Ειδικές βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν για τον Σάββα Κηπουρό που είναι Διεθνής με την Εθνική ομάδα Τοξοβολίας, για τον Αντώνη Λεμονάκη που διαπρέπει στο τεχνικό τημ της Χαλ στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας και πέρασε και από τον πάγκο του Διαγόρα, του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, για τον γιατρό Ιωάννη Μιχαηλίδη που βρίσκεται πάντα κοντά στον Αστέρα, για τον Ευγένιο Πάττα που χρόνια ολόκληρα προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στην ομάδα κυρίως από την θέση του φροντιστή και δεν χάνει ποτέ αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, ενώ έπαινοι απονεμήθηκαν στον Σύλλογο Γυναικών Παστίδας και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Παστίδας «Καμάρι».
Τέλος βραβεύτηκαν για την προσφορά τους παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με το αστέρι στο στήθος.
Το παρόν έδωσαν εκ μέρους της ΕΠΣΔ ο Πρόεδρος Παναγιώτης Διακοφώτης και οι Ψέλλας, Στεργενάκης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παστίδας Σάββας Πάττας (που βραβεύθηκε και σαν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής), ο Αιδεσιμότατος Μακάριος, η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Παστίδας Φυσίκα Βίκυ και εκπρόσωποι των Συλλόγων της Παστίδας.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γιώργος Πάττας ενώ σημαντική συμβολή στην οργάνωση είχε η κ.Φυσίκα Βίκυ.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε στον Δημήτριο Παρασκευόπουλο και στην περσινή ομάδα που κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας αήττητη.
Το μέρος της διασκέδασης ανέλαβαν οι Γιώργος Καλορμάκης, Γιάννης Δραμουντανής, Γιάννης Μαυρουδής, Γιώργος Ταμπουράς, Σάββας Καλλιστής, Χρόνης Σπάρταλης και Ιωσήφ Σιαλούπ.
Το Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση καθώς και τους Γεώργιο Πάττα και Φυσίκα Βίκυ για την πολύτιμη βοήθεια τους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments