Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Καθάρισε” ο Μάλλιος στο τέλος

“Καθάρισε” ο Μάλλιος στο τέλος

0
malios kostas
Dodekanisos

Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε ο Άρης Αρχαγγέλου ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας του Ορφέα με 3 – 2. Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο «διπλό» για τους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι συνάντησαν πολλές δυσκολίες αλλά βρήκαν τον τρόπο να πάρουν το «τρίποντο» με σκόρερ τον Μάλλιο στο 90’.

Το παιχνίδι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά νευρικό και είχε και πάρα πολλές διακοπές κυρίως εξαιτίας τραυματισμών. Ο διαιτητής Ατσικνούδας αναγκάστηκε να κρατήσει πάνω από δέκα λεπτά καθυστερήσεις.

Οι παίκτες του Άρη μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν πολύ νωρίς (μόλις στο 6’), να ανοίξουν το σκορ με τον Πομπού (0 – 1) με κοντινή κεφαλιά.  Μετά το 20’ ο Ορφέας κατάφερε να ισορροπήσει και να φθάσει στην ισοφάριση στο 23’ με τον Κόκα με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή (1 – 1). Μετά το 30’ ο Άρης και πάλι ανέλαβε την πρωτοβουλία χωρίς όμως να μπορέσει να πετύχει γκολ.

Στην επανάληψη, ο Ορφέας φάνηκε να μπαίνει πιο δυνατά αλλά τελικά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που σκόραραν στο 55’ με την κεφαλιά του Δημητριάδη (1 – 2). Ο Άρης δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα καθώς ο Ορφέας «απάντησε» άμεσα και στο 60’ ισοφάρισε με τον Τζοβαλίν με σουτ από κοντά και μετά από φάση διαρκείας (2 – 2). Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Γιώργου Σάββενα πήρε τα ηνία του παιχνιδιού, προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό της αναζητώντας το τρίτο γκολ και τελικά δικαιώθηκε λίγο πριν από το φινάλε με τον Μάλλιο ο οποίος έκανε σουτ μέσα από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (2 – 3).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο ΑΑτσικνούδας (Λάζος, Σαρρής)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΡΦΕΑΣ: Καστανάκης, Τσικούρης, Ντουρμισλάρι, Τσακίρης, Αντωνιάδης, Τζοβαλίν, Μαγιόγλου, Στεργιόπουλος (93’ Καπέσιος), Φλάγκος (50’ Μπαδιεριτάκης), Μαχραμάς (46’ Αυγουστάκης), Κόκας
ΑΡΗΣ: Καραγιάννης, Πομπού, Δημουλάς (97’ Θοδωρή), Σακελλάρης (79’ Κατσούλης), Δανάς, Κοντόγιαννος, Χατζηνλιόντας, Παπαοικονόμου (100’ Σφυριαλλάς), Δουκίσσης (52’ Δημητριάδης), Μάλλιος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments