Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μοιράστηκαν εντυπώσεις Κως και Κλεάνθης

Μοιράστηκαν εντυπώσεις Κως και Κλεάνθης

0
Dodekanisos

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν οι δυο τους στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα.Τα γκολ για τους γηπεδούχους ήρθαν από τον Οχταρά και τον Τόγρου, ενώ για τους Παραδεισιώτες σκόραρε δις ο Ευγενικός.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους Ροδίτες, αφού μόλις στο 12′ έκαναν το 0-1 με τον Ευγενικό.Η ΑΕ Κως λίγα λεπτά αργότερα άρχισε να δείχνει θετικά σημάδια και φάνηκε πως δεν θα άφηνε το παιχνίδι να γείρει προς μία μόνο πλευρά. Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ουσιαστικά στους γηπεδούχους, με την ΑΕ Κω να ισοφαρίζει αρχικά στο 50′ με τον Οχτάρα και τον Τογρού στο 55′ να φέρνει τούμπα το ματς και να κάνει το 2-1.Εν τέλει , στο 85′ ήταν η στιγμή να μιλήσει η κλάση του Ευγενικού , που με δεύτερο προσωπικό του τέρμα ισοφάρισε για την ομάδα του. Λίγο έλειψε στο τέλος να κερδίσει και μια από τις δύο ομάδες, με τον ήδη δύο φορές σκόρερ του Κλεάνθη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι αλλά και με τον Οχταρά να μην καταφέρνει να βάλει εκ νέου μπροστά στο σκορ την ΑΕ Κω.

Παίκτης κλειδί

Ο Μανώλης Ευγενικός έχοντας δύο γκολ αλλά και μία ακόμη ευκαιρία προκειμένου να κάνει το χατ-τρικ ήταν με διαφορά ο καλύτερος του γηπέδου.

Συνθέσεις

ΑΕ Κως: Ντιμιτρίεβιτς, Νυστάζος, Χιούσι (50’ Φούκης), Πόποτας, Ζιώγας, Κουρζής, Ηλιάδης (38’ λ.τ Ζαίμι), Βασιλειάδης (70’ Παπανικολάου), Οχτάρας, Τογρού, Αρκούδας (86’ Κεφαλιανός Γ.)

Κλεάνθης: Σαμολαδάς, Χαριτάκης, Σαρίκος (55’ Αρίφι), Ατσίδης, Βουτσινάς, Μπερετούλης, Χατζηκυριάκος, Σιέχ, Ευγενικός, Πελέκης (78’ Χατζησάββας), Σαίτης (88’ Γιαννίκος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments