Αρχική Αθλητικά νέα Ψηλότερα η Χάλκη

Ψηλότερα η Χάλκη

0
Dodekanisos

Μετά την νίκη με 3-1 που πέτυχε η Χάλκη στο γήπεδο της με αντίπαλο τον Απόλλωνα Απολλώνων, ανέβηκε ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα του πρώτου ομίλου της Β΄ κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αν και στο πρώτο μέρος αισθάνθηκαν την πίεση των Απολλωνιστών  που βρέθηκαν πίσω στο σκορ αλλά βρήκαν το κουράγιο να ισοφαρίσουν και να απειλήσουν την Χάλκη. Οι γηπεδούχοι σε καλό χρονικά σημείο πέτυχαν το 2-1 κάτι που τους έδωσε άλλη ψυχολογία για το δεύτερο ημίχρονο, καθώς πέτυχαν και τρίτο γκολ με το οποίο σφράγισαν την νίκη τους.

Το 1-0 σημειώθηκε στο 24΄, όταν ο Τσοπανάκης με ψηλοκρεμαστή μπαλιά βρήκε τον Παπανικολάου που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Απόλλωνας ισοφάρισε 1-1 στο 32΄ με κεφαλιά του Δάσσιου που εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Ορφανού. Η  Χάλκη απάντησε στο 39΄με τον Τσοπανάκη να τροφοδοτεί τον Παπανικολάου κι εκείνος με σουτ στο «παραθυράκι» πέτυχε το 2-1. Στο 73΄οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 3-1 με τον Τσοπανάκη να εκτελεί το φάουλ και ο Καβουκλής με προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτησία Βλάχος-Σαρρής- Καραβελατζή.

ΧΑΛΚΗ: Ματακάκης, Δράμης, Κορλός, Φωτιάδης, Κυπραίος, Καλλιώρας, Τσοπανάκης, Πουλής(70΄Καβουκλής), Φωτάρας, Παπανικολάου, Ξηροκώστας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠ.: Τσακαλιός, Ορφανός, Μπατέστας, Ράντζας, Διακοβασιλείου Γ. (46΄Πλάτσης), Πονήρης(80΄Σεντονάς Φ.), Παναής(60΄Διακοβασιλείου Σ.), Μακαρούνας, Δάσσιος, Πετρόπουλος, Κωνσταντάκης(70΄Ζουρούδης).

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments