Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Προβάδισμα τίτλου!

Προβάδισμα τίτλου!

0
Dodekanisos

Σημαντικό βήμα τίτλου στην «μάχη» κατάκτησης της 1ης θέσης πέτυχε ο Φοίβος Κρεμαστής ο οποίος επικράτησε στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής του Άρη με 2 – 0 έχοντας για …ήρωα του τον Μόσχου που σημείωσε και τα δυο τέρματα της ομάδας του. Ήταν και η χρυσή αλλαγή του Σάββα Ορφανίδη ο οποίος τον έριξε στο παιχνίδι στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου στη θέση του Καλημέρη και δικαιώθηκε. Ο προπονητής του Φοίβου πήρε το ρίσκο να βγάλει ένα μέσο και να ρίξει έναν επιθετικό στον αγώνα και του βγήκε και με το παραπάνω μιας και ο παίκτης αυτός έκρινε τον αγώνα. Ο νεαρός σκόραρε μέσα σε ένα τρίλεπτο από το 85’ έως και το 88’ και χάρισε το πολυπόθητο τρίποντο στην ομάδα του.

Με βάση την συνολική παρουσία και των δυο ομάδων πάντως, μπορούμε να πούμε ότι σε όλη την διάρκεια του αγώνα ο Άρης πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, φάνηκε να ελέγχει το παιχνίδι ενώ είχε και φάσεις για να ανοίξει το σκορ στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Για μια ακόμα φορά όμως αποδεικνύεται ότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα αυτός που έχει τον έλεγχο ενός αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά και για τις δυο ομάδες οι παίκτες των οποίων έπαιζαν με πολύ πάθος. Όσο περνούσαν τα λεπτά, ο Άρης πήγε το παιχνίδι στα μέτρα του και ήταν πιο δραστήριος επιθετικά χάνοντας μάλιστα και σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ.

Στην επανάληψη, ο Άρης συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά, ο Φοίβος προσπαθούσε να πάει το παιχνίδι εκεί που το ήθελε (περισσότερο στις κόντρα επιθέσεις) και τα κατάφερε. Στο τέλος μάλιστα, η τύχη του χαμογέλασε καθώς βρήκε τον τρόπο να «καθαρίσει» τον αγώνα και να γίνει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Τα γκολ
Στο 85’ ο Χατζησάββας έκανε τη σέντρα και ο Μόσχος με ωραία κεφαλιά μέσα από την καρδιά της άμυνας του Άρη έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Καραγιάννη και έκανε το 1 – 0.
Στο 88’ ο Γκινής πάσαρε στον Στεφανίδη, αυτός έκανε τη σέντρα και ο Μόσχος με πλασέ έκανε το 2 – 0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Τσέτσος, Μαυρουδής)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Ταφάνι, Χατζησάββας, Παϊζάνος, Φωτεινής (30’ λ.τ. Καλημέρης, 73’ Μόσχος), Θεοδοσίου, Τζιβίλογλου, Καραγεωργίου (92’ Μήτρου), Στεφανίδης (91’ Πεταυράκης), Γκινής, Ορφανίδης
ΑΡΗΣ: Καραγιάννης, Τσελεπίδης, Νικήτας, Ζαρκαδούλας, Γκίκας (64’ Χατζηπέτρος), Αξιώτης, Κοντόγιαννος, Κρεκούκιας (92’ Σκυλλαράκης), Μάλλιος (942’ λ.τ. Πατσιαούρας), Χατζηλιόντας, Μπαϊρακτάρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments