Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Στον δρόμο της πρωτιάς ο Ιάλυσος

Στον δρόμο της πρωτιάς ο Ιάλυσος

0
Dodekanisos

Κάνοντας άλλη μια πειστική εμφάνιση, ο Ιάλυσος πέρασε με «διπλό» από το Λουτράκι επικρατώντας με 3 – 1 της τοπικής ομάδας και μένοντας έτσι «ζωντανός» στο «κυνήγι» κατάκτησης της 1ης θέσης στον 6ο όμιλο.

Οι «ερυθροκίτρινοι» έδειξαν να θέλουν πιο πολύ τη νίκη και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να επιβάλλον τον ρυθμό τους φθάνοντας δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Το σκορ άνοιξε ο Δελαπόρτας στο 30’ με πλασέ μέσα από την περιοχή (0 – 1). Στο 75’ ο Μανθάνο με κεφαλιά από καλό σημείο μέσα στην περιοχή πέτυχε το 0 – 2 ενώ στο 74’ ο Δελαπόρτας με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0 – 3 «καθαρίζοντας» τον αγώνα. Το τελικό 1 – 3 διαμόρφωσε ο Γούλας στο 85’ με σουτ από κοντά.

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Διασσινός, Τσώκος, Τσάκα, Τζορμπατζόπουλος (46’ Παππάς), Πετρίδης (46’ Ε. Στασινόπουλος), Σιώκος, Γούλας, Γεωργίου, Ζερβός (66’ Βοϊδήλας), Πέριτς (71’ Γεωργούλιας)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Σταυλάς, Παφιάκης (84’ Αρέτογλου), Σταυλάς, Τσούπρος, Σταθάκης, Ρεκλείτης, Φαβάλι (70’ Μαντικός), Σπάρταλης (48’ Αζεμάϊ), Δελαπόρτας, Κόλλα (89’ Σ. Καραμανώλης), Μανθάνο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments