Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκη του Κλεάνθη στο Παραδείσι

Νίκη του Κλεάνθη στο Παραδείσι

0
Dodekanisos

Μετά από ένα καλό, γενικά, παιχνίδι ο Κλεάνθης νίκησε με 3-0 στην έδρα του τον Ηρακλή Μαριτσών , αποτέλεσμα που του δίνει το δικαίωμα να βλέπει βελτίωση της βαθμολογικής του θέσης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν για δέκα λεπτά αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η συνέχεια ανήκει στους γηπεδούχους που παρά τις προσπάθειες τους , ευτύχησαν να πετύχουν το 1-0 σχεδόν με την λήξη του πρώτου μέρους(44΄), με «δράστη» τον Γεωργαλλή ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαββιδάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι κύλησε χωρίς κάτι το συναρπαστικό, παρά το γεγονός ότι έγιναν αρκετές προσπάθειες από την πλευρά των γηπεδούχων για διεύρυνση του σκορ, όμως το δεύτερο γκολ δεν ήρθε.

Διαιτησία Δουλγάρης-Μπέκας-Αναστασοπούλου.

ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Διμιτρίεβιτς, Κρομμύδας, Μπαούρης, Κορκίδας, Μαϊλης, Ατσίδης, Θάνος(65΄Κετσές), Μπερετούλης,Εξουζίδης(50΄Αλεξανδρίδης), Πελέκης(88΄Θεοδοσιάδης), Γεωργαλλής(89΄Αρίφης).

ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.: Σαββιδάκης, Παπαδημήτρης, Τσούφιος, Λενιού(56΄Τσαλώλης), Ζαζάς, Ανδρεόπουλος(87΄ Αναγνώστου), Μπιλιάς, Αμπελάς, Κούρος, Παπακωνσταντής(75΄Σιαμαντούρας), Λερογιάννης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments