Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Πρότυπο αθλητικό κέντρο για τα Δωδεκάνησα!»

«Πρότυπο αθλητικό κέντρο για τα Δωδεκάνησα!»

3
stefanidis georgiadis
Dodekanisos

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του news12 σχετικά με το νέο προπονητικό κέντρο του συλλόγου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΔΩ ΧΘΕΣ). Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρονται τα εξής:
«Μετά την ανακοίνωση του Δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου της παραχώρησης της έκτασης στο Τσαϊρι, η Διοίκηση του Γ.Σ Διαγόρας δεσμεύεται ότι με δικές της ενέργειες σε διάστημα 18 μηνών από την ημέρα της παραλαβής του χώρου θα κατασκευάσει ένα πρότυπο Αθλητικό Κέντρο για όλα τα Δωδεκάνησα.
Αυτό θα περιλαμβάνει δύο γήπεδα με χόρτο ολυμπιακών διαστάσεων, δύο γήπεδα με πλαστικό τάπητα 8Χ8, κλειστό Κολυμβητήριο, κλειστό Γυμναστήριο, ταρτάν στίβου, ξενώνες για 40 άτομα, εστιατόρια και χώροι αναψυχής.
Αμέσως μετά την παραλαβή της έκτασης από το Δήμο Ρόδου η Διοίκηση θα παρουσιάσει το πρότζεκτ του Αθλητικού Κέντρου.
Σημειώνεται ότι στον εορτασμό των 50 χρόνων του Γ.Σ. Διαγόρας, ο τότε Δήμαρχος, αείμνηστος, Μιχάλης Πετρίδης είχε ανακοινώσει απόφαση δημοτικού συμβουλίου, να δοθεί το όνομα της πλατείας στην Λέσχη του Γ.Σ. Διαγόρας, ως «Πλατεία Διαγόρα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
9 years ago

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΟΝΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΙΑΤΡΙΔΗ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟΥ 541 ΣΤΟ ΤΣΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΑΠΛΑ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΠΡΟΤΣΕΚ . ΑΠΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΜΕΛΕΤΗ Όπως ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΤΕ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ

ΚΕΜΠΑΠ
ΚΕΜΠΑΠ
9 years ago

μην ΚΑΨΩΝΕΙΣ!

akadimies rodou
akadimies rodou
9 years ago

είμαι γονιος ποδοσφαιριστη της ροδου,η ομαδα μας εχει παραλαβει εκταση για το σπιτι των ακαδημιων της.φωτογραφιες ο κ.ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ με τον πρωην προεδρο μας όταν μπηκαν οι μπουλτοζες κτλ.και μετα στοπ.λεφτα γιοκ.ελπιζω να μην γινει το ιδιο με την διοικηση του διαγορα που σεβομαι ωσ αντιπαλος.ευχαριστω