Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Πανηγυρική «κυανέρυθρη» συνεδρίαση!

Πανηγυρική «κυανέρυθρη» συνεδρίαση!

0
giraios1
Dodekanisos

Σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 25ης Μαρτίου στη Λέσχη του Συλλόγου, η Πανηγυρική Συνεδρίαση του Γ.Σ. Διαγόρας με αφορμή την συμπλήρωση των 110 χρόνων του.
Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη της ΙΜΡ κ.κ. Κύριλλου, Αντιπεριφερειαρχών, άλλων εκπροσώπων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δημάρχου Ρόδου, άλλων εκπροσώπων του Δήμου, εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, παλιών Προέδρων, μελών, αθλητών, συνεργατών και φίλων του Γ.Σ. Διαγόρας, η συνεδρίαση ξεκίνησε με χαιρετισμό του προέδρου Κωνσταντίνου Στεφανίδη, ενώ αμέσως μετά, ο κ. Θεολόγος Τσιγάρος διάβασε ένα σύντομο και ουσιαστικό ιστορικό για την ίδρυση, την προσφορά και το μεγαλείο του Γ.Σ. Διαγόρα.
Στον χαιρετισμό του, ο Μητροπολίτης Ρόδου μίλησε για τις αξίες των ανθρώπων και των πράξεών τους, ενώ χαιρετισμό εκ μέρους του εκτός Ρόδου απόντα Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου, απηύθυνε ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Δημήτρης Τσοπανάκης, που τόνισε ότι οι ιδρυτές του Γ.Σ. Διαγόρα δεν επέλεξαν τυχαία την ημέρα που υπέγραψαν την ιδρυτική πράξη του Συλλόγου.
Τέλος, μίλησε ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Χατζηδιάκος που αφού αναφέρθηκε στην ιδέα των πρωτεργατών της ίδρυσης του Γ.Σ. Διαγόρας και την πολιτικοκοινωνικοαθλητική του προσφορά τα 110 χρόνια, ανακοίνωσε την παραχώρηση στον «Γηραιό» έκτασης 35 στρεμμάτων στην περιοχή του Τσαϊρι για την κατασκευή του Αθλητικού του Κέντρου.
Η ανακοίνωση έγινε αποδεκτή με ζητωκραυγές και χειροκροτήματα.
giraios2giraios3

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments