Πρωταθλητής Αιγαίου ο ΑΟ Αθλοπαιδιών

3
diagoras kos efivoi

Το Σάββατο στις 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο της Κω έγινε ο τελικός του πρωταθλήματος βόλεϊ Εφήβων της Ζ΄ Περιφέρειας.
Ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω, φιλοξένησε τον ΑΣΕ Νεωρίου Σύρου σε ένα παιχνίδι, που ανέδειξε την πρωταθλήτρια Αιγαίου και έδωσε την πρόκριση στη Β΄ φάση (ημιτελική) του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων.
Η ομάδα μας ήταν φανερά καλύτερη από την πρωταθλήτρια Κυκλάδων και με πολύ καλή επίδοση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κατάφερε να κερδίσει με 3-1 σετ και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Μόνο στο δεύτερο και στο τρίτο σετ το Νεώριο έκανε μια προσπάθεια να μείνει στο παιχνίδι, καθώς διεκδίκησε με αξιώσεις το 2ο σετ και πήρε το τρίτο, αλλά ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών κατάφερε να αντεπεξέλθει και στο τελευταίο σετ έφτασε με άνεση στη νίκη. Αναλυτικά το αποτέλεσμα και οι συνθέσεις των ομάδων.

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω – Α.Σ.Ε. Νεωρίου Σύρου 3-1 (25-14, 25-21, 23-25, 25-18) σε 98’

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Γαμβρέλλης Παναγιώτης, Μωρές Μιχάλης, Περής Παναγιώτης, Χατζηπαυλής Σταμάτης, Τρούμπας Νίκος, Χατζηνικολάου Δημήτρης, Κώστογλου Στέφανος, Μωρές Δημήτρης, Γιαννόπουλος Χρήστος, Χατζηάμαλλος Στέλιος, Ζαμάγιας Παντελής, Μηναΐδης Κωνσταντίνος.
Α.Σ.Ε. Νεωρίου Σύρου (Χρήστος Σκρέτας) Φραγκιάς Γ., Βαρθαλίτης Ιωσ., Νέμετ Ι., Παλαιτσάκης Μ., Μουλάρθι Ν., Ρούσσος Ι., Μαστρογιαννόπουλος Μ., Ροσσολάτος Β.

Διαιτητές ήταν: Χατζησταυρίδης Νίκος και Μπαρπάτση Αθανασία

3 ΣΧΟΛΙΑ