Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Καθάρισε» μετά το 65’

«Καθάρισε» μετά το 65’

0
nireas iraklis
Dodekanisos

Χρειάστηκε να περάσουν 65 λεπτά για να μπορέσει ο Ηρακλής Λάρδου να διασπάσει την άμυνα του Νηρέα και να μπορέσει από εκεί και πέρα να επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό του στον αγωνιστικό χώρο, φθάνοντας στη νίκη με σκορ 2 – 0 σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Κρεμαστής. Μέχρι εκείνο το σημείο, οι γηπεδούχοι όχι απλά στάθηκαν με αξιοπρέπεια στο γήπεδο αλλά κατάφεραν να «κλέψουν» και τις εντυπώσεις, ειδικά από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και μετά. Οι Λαρδιακοί μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο πρώτο εικοσάλεπτο ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, φθάνοντας μάλιστα και κοντά στο γκολ (είχαν και δοκάρι). Από το 25’ και μετά όμως ο Νηρέας ήταν αυτός που ανέλαβε δράση και αφού κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή κατάφερε να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Θα μπορούσε μάλιστα να είχε ανοίξει το σκορ. Στην επανάληψη και στα πρώτα λεπτά η εικόνα δεν άλλαξε και οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να δείχνουν πιο δραστήριοι. Οι αλλαγές όμως των Λαρδιακών και η είσοδος στον αγώνα του Φάκκα και του Σ. Ν. Ευαγγελίδη έδωσαν άλλη πνοή στην ομάδα τους με αποτέλεσμα να γίνει το 0 – 1 (με τον Φάκκα τρία λεπτά μετά την είσοδο του στον αγώνα) και από εκεί και πέρα να επέλθει και η ηρεμία στο «στρατόπεδο» των φιλοξενουμένων».
Το φιλμ του αγώνα
Στο 5’ από λάθος που έγινε λίγο έξω από την περιοχή, πήρε τη μπάλα ο Χαρίτος ο οποίος την έδωσε στον Στ. Ε. Ευαγγελίδη και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή την έστειλε να χτυπήσει στο αριστερό δοκάρι.
Στο 14’ ο Στ. Ε. Ευαγγελίδης και πάλι μπήκε στην περιοχή και έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά ο Κιόττου ίσα ίσα βρήκε τη μπάλα με τα ακροδάκτυλα και την έστειλε να περάσει κόρνερ.
Στο 25’ ο Βολιτάκης έκανε ωραία πάσα για τον Καμπουράκη τον οποίο ουσιαστικά «έβγαλε» σε θέση τετ α τετ αλλά το δυνατό σουτ του τελευταίου εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Καντιμοίρης.
Στο 26’ ο Φλεβάρης έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Καντιμοίρης δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 35’ μετά από λάθος στο κέντρο της άμυνας του Ηρακλή, επωφελήθηκε ο Χειμωνέττος ο οποίος πήγε να σουτάρει αλλά τον πρόλαβε ένας αμυνόμενος και του έβαλε την κόντρα με αποτέλεσμα το σουτ να αλλοιωθεί.
Στο 61’ μετά από σέντρα που έγινε από τα αριστερά, ο Κιόττου έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του αλλά δεν πλήρωσε το λάθος του διότι ο Ι. Ευαγγελίδης σούταρε άστοχα (η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ)
Στο 65’ ο Ι. Ευαγγελίδης έκανε το σουτ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή. Ο Κιόττου απόκρουσε αλλά η μπάλα έφθασε στον Φάκκα που προ κενής εστίας την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1.
Στο 80’ από σέντρα του Ι. Ευαγγελίδη, ο Σ. Ε. Ευαγγελίδης με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0 – 2.
Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Βολιτάκης, Κουδούνης, και Κουτσουμπάρης. Ξεχώρισαν από τον Ηρακλή οι Σ. Ε. Ευαγγελίδης, Φάκκας (όσο έπαιξε) και Χαρίτος.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Κυρίτση (Γιαννουκάς, Καρβουνίδης). Τα ασυγχαρητήρια της και δημόσια θέλει να δώσει η ομάδα του Νηρέα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΝΗΡΕΑΣ: Κιόττου, Συράκος, Καρίνος, Φλεβάρης, Καμπουράκης (67’ Γιαννικάκης), Χειμωνέττος (75’ Βογιατζής), Κουδούνης, Μοσκιού, Βολιτάκης, Ζούρδης (85’ Τεχνίτης), Κουτσουμπάρης
ΗΡΑΚΛΗΣ: Καντιμοίρης, Μουστάκας (62’ Φάκκας), Νικολής, Παπαιωάννου, Διακοβασιλείου, Καλανδράνης (62’ Σ. Ν. Ευαγγελίδης). Σ. Ε. Ευαγγελίδης), Καλοπήτας, Α. Καμμάς (55’ Ι. Ευαγγελίδης), Χαρίτος, Μ. Καμμάς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments