Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πρόταση για αναδιάρθρωση καταθέτει ο Χάσταλης

Πρόταση για αναδιάρθρωση καταθέτει ο Χάσταλης

1
Dodekanisos

Πρόταση για αναδιάρθρωση και των τοπικών κατηγοριών κατέθεσε με συνέντευξη που παραχώρησε στη σημερινή “Αθλητική Ροδιακή” ο προπονητής του Αστέρας Παστίδας Χρυσόστομος Χάσταλης. Μεταξύ άλλων, αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να σκεφθεί η διοργανώτρια αρχή το ενδεχόμενο της αναδιάρθρωσης προκειμένου να εξομαλυνθούν και οι όποιες αδικίες. Ας κάνουμε ένα μεταβατικό πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας δυο ετών μέχρι να φθάσουμε τον αριθμό των 14 ομάδων που κατά την προσωπική μου άποψη είναι ο ιδεατός για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα της περιοχής μας. Το άμεσο λοιπόν που πρέπει να γίνει είναι να σταματήσουν τα πρωταθλήματα. Από εκεί και πέρα πρέπει να στείλουμε οπωσδήποτε εκπρόσωπο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Και μετά να κάνουμε την αναδιάρθρωση. Ας ανέβουν οι τέσσερις πρώτοι από κάθε όμιλο της Β’ Κατηγορίας και ο πρωταθλητής του ομίλου των νήσων και ας γίνουν στην Α’ Κατηγορία από την οποία δεν θα πέσει κανείς, δυο όμιλοι των 12 ομάδων. Με play off και play out. Αν δεν δεχθούν κάποιες ομάδες από τη Β΄Κατηγορία να ανέβουν, ας κάνουμε δυο ομίλους των δέκα ομάδων ή ας το προσαρμόσουμε ανάλογα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] προπονητής του Αστέρα Παστίδας Χρυσόστομος Χάσταλης. Ήταν ο πρώτος ουσιαστικά που πριν από λίγο καιρό (στις 1… και εξακολουθεί να υποστηρίζει ακριβώς το ίδιο. […]