Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Χάσταλης: “Μονόδρομος η αναδιάρθρωση”

Χάσταλης: “Μονόδρομος η αναδιάρθρωση”

0
Dodekanisos

Μονόδρομο χαρακτήρισε -για μια ακόμα φορά- την αναδιάρθρωση και στα τοπικά πρωταθλήματα ο προπονητής του Αστέρα Παστίδας Χρυσόστομος Χάσταλης. Ήταν ο πρώτος ουσιαστικά που πριν από λίγο καιρό (στις 12 Απριλίου) είπε ξεκάθαρα την άποψη περί αναδιάρθρωσης και εξακολουθεί να υποστηρίζει ακριβώς το ίδιο. Μιλώντας στο news12 τόνισε τα ακόλουθα:
“Η αναδιάρθρωση είναι μονόδρομος. Τώρα αν γίνει όπως το σκέφτονται στην ΕΠΣΔ με γεωγραφικά κριτήρια είναι άλλο θέμα. Με έναν ξεχωριστό όμιλο νήσων θεωρώ ότι θα υποβαθμιστεί το ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ίσως όμως να είναι και αναγκαίο κακό λόγω κορωνοϊού και επιπτώσεων του και στο ποδόσφαιρο. Σαν προπονητής βέβαια, θα ήθελα δυο μικτούς ομίλους στην Α’ Κατηγορία καθώς με μια σωστή διαχείριση τα ταξίδια για τις ομάδες της Ρόδου θα μπορούσαν να καλυφθούν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι για τις ομάδες των νησιών”.

Σε ερώτηση για το ποιο θεωρεί ως ιδανικό μοντέλο διάρθρωσης των τοπικών κατηγοριών, απάντησε ως εξής:
“Το ιδανικό μοντέλο είναι μια Α’ Κατηγορία με 12 ομάδες, μια Β’ Κατηγορία με 14 ομάδες και μια Γ’ Κατηγορία με ομίλους ανάλογα με το πόσες θα είναι οι ομάδες”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments