Αρχική Αθλητικά νέα Αφιέρωμα του Αίαντα Σαλαμίνας στον Μιχάλη Μαχλή

Αφιέρωμα του Αίαντα Σαλαμίνας στον Μιχάλη Μαχλή

0
Dodekanisos

Ειδικό αφιέρωμα στον ρόδιο ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μαχλή έκανε η επίσημη σελίδα του Αίαντα Σαλαμίνας στο facebook. Αναφέρεται μάλιστα με κολακευτικά λόγια στον ποδοσφαιριστή που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στους υπεύθυνους του σωματείου. Διαβάστε:

«Την αγωνιστική περίοδο 2003 – 2004 έρχεται με Μεταγραφή, προερχόμενος από τον ΄΄Απόλλωνα Καλυθίων΄΄ Ρόδου, στον ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ έχοντας Πρόεδρο τον κο Ηλία Κανάκη & Προπονητές τους κ.κ. Β. Στασινόπουλο, Π. Μεϊντάνη, Β. Λαϊβερά & Γ. Σκριβάνο. Συμμετέχει αγωνιζόμενος στο Πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής, που η σεζόν δεν ολοκληρώθηκε επιτυχώς για την Ομάδα, αφού δεν κερδήθηκε ή άνοδος στην Επαγγελματική Κατηγορία. Στο τέλος της σεζόν, ο Μιχάλης αποχώρησε από την Ομάδα παρά τις προσπάθειες του Προέδρου ( Η. Κανάκη ), αλλά παρά την αποχώρηση του και την επιστροφή στην γενέτειρα του Ρόδο, ο Μιχάλης αγαπήθηκε από την Διοίκηση αλλά και τον Κόσμο του Αίαντα, γιατί εκτός ότι ήταν ένας μαχητικότατος Αμυντικός Χαφ και βοήθησε τα μέγιστα την Ομάδα, ήταν ένα πολύ καλό παιδί, συνεργάσιμος με όλους, και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους μας για το ποδοσφαιρικό του ταλέντο, αλλά και τον άψογο χαρακτήρα του !

Ο Μιχάλης σε επικοινωνία μας μαζί του, μας είπε ΄΄ Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΄΄Νήσος Ρόδος΄΄. Ήρθα στον Αίαντα με Μεταγραφή το 2003-2004, σε ηλικία 19 χρόνων & ερχόμενος είχα ήδη κατακτήσει με ΄΄Διγενή Κοσκινού΄΄ & ΄΄Απόλλων Καλυθίων΄΄ δύο συνεχόμενα Κύπελλα Δωδεκανήσου, και ήδη είχα μια γεμάτη χρονιά στην Δ΄ Εθνική με τον Απόλλωνα. Στον Αίαντα αγωνίστηκα, παρότι δεξιοπόδαρος, κυρίως αριστερό Μπακ-Χαφ και σε κάποια παιχνίδια και στην δεξιά πλευρά. Είχα άψογη συνεργασία με όλους τους Προπονητές που πέρασαν εκείνη τη σεζόν, Βασίλη Στασινόπουλο, Πάρη Μεϊντάνη, Βαγγέλη Λαϊβερά και Γιώργο Σκριβάνο. Παρότι το Ρόστερ ήταν γεμάτο ποιότητα και εμπειρία δεν καταφέραμε να πάρουμε την άνοδο. Στο τέλος της σεζόν παρά τις προσπάθειες του Προέδρου κ. Κανάκη να παραμείνω στον Αίαντα, έπρεπε να γυρίσω στη Ρόδο, καθώς υπήρξε η προοπτική του ΄΄Διαγόρα Ρόδου΄΄ με τον οποίο πήραμε το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής την επόμενη χρονιά. Στην Γ΄ Εθνική δεν πήρα ευκαιρίες, και έτσι έφυγα για τον ΄΄Κλεάνθη Παραδείσιου΄΄ με τον οποίο ανεβήκαμε στην Δ΄ Εθνική το 2005. Όμως το 2006 έπαθα ρήξη χιαστών, και λόγω επιπλοκών επέστρεψα στα Γήπεδα μετά από 14 μήνες, γεγονός που με έκανε να βάλω το ποδόσφαιρο, σε 3ο ρόλο στη ζωή μου… έπαιξα για κάποια χρόνια ακόμη σε Τοπικό επίπεδο, καθώς λόγω Επαγγελματικών υποχρεώσεων μου δεν είχα χρόνο. Η ποδοσφαιρική χρονιά μου στον Αίαντα, θα μου μείνει αξέχαστη και μοναδική. Μπορεί να μην καταφέραμε τους στόχους μας, όμως η αγάπη του Κόσμου ήταν απίστευτη.. Ίσως αν έμενα στην Ομάδα και την επόμενη χρονιά, η ποδοσφαιρική μου καριέρα να ήταν διαφορετική. Αυτό που δεν θα ξεχάσω, είναι η υποδοχή του Κόσμου του Αίαντα μερικούς μήνες μετά, όταν ήρθα στην Σαλαμίνα σαν ΄΄αντίπαλος΄΄ με τον ΄΄Διαγόρα Ρόδου΄΄.
Η βράβευση μου από τον Αίαντα και ο Κόσμος να με φωνάζει με το μικρό μου όνομα… με έκαναν να νιώσω Star !!!
Σας ευχαριστώ για τις όμορφες στιγμές που έζησα, και εύχομαι ο Αίαντας να φτάσει εκεί όπου του αρμόζει. Σας ευχαριστώ από καρδιάς που με γυρίσατε Χρόνια πίσω.. και άνοιξα βαλίτσες με πολλές αναμνήσεις.

* ΜΙΧΑΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ! ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ !»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments