Αρχική Videos «Πρέπει να φθάσουμε στο …βάθος της προέλευσης του κορωνοϊού»

«Πρέπει να φθάσουμε στο …βάθος της προέλευσης του κορωνοϊού»

0

Υπογράφηκε από τον Joe Biden το νομοσχέδιο το οποίο ουσιαστικά αποχαρακτηρίζει όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες που σχετίζονται με την προέλευση του κορωνοϊού. Ο ίδιος, με αφορμή την εξέλιξη αυτή, τόνισε ότι «συμμερίζεται τον στόχο του Κογκρέσου να γνωστοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το θέμα».

«Πρέπει να φτάσουμε στο βάθος της προέλευσης του κορωνοϊού για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να αποτρέψουμε καλύτερα μελλοντικές πανδημίες. Η Κυβέρνησή μου θα συνεχίσει να εξετάζει όλες τις απόρρητες πληροφορίες που σχετίζονται με την προέλευση του κορωνοϊού, συμπεριλαμβανομένων πιθανών συνδέσμων με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν».

Πρόσθεσε ότι, κατά την εφαρμογή της νομοθεσίας, η διοίκηση θα «αποχαρακτηρίσει και θα μοιραστεί όσο το δυνατόν περισσότερες από αυτές τις πληροφορίες, σύμφωνα με τη συνταγματική  εξουσία για προστασία από την αποκάλυψη πληροφοριών που θα έβλαπτε την εθνική ασφάλεια».

Αυτόν τον μήνα, τόσο η Γερουσία όσο και η Βουλή ενέκριναν ομόφωνα το δικομματικό νομοσχέδιο, προτού το στείλουν στο γραφείο του Μπάιντεν. Το νομοσχέδιο καθοδηγεί τον διευθυντή της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών να «αποχαρακτηρίσει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με πιθανούς δεσμούς μεταξύ του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν και της προέλευσης του κορωνοϊού».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments