Αρχική Videos “Οι εισαγγελείς του Σόρος αποτελούν απειλή για την κοινωνία”

“Οι εισαγγελείς του Σόρος αποτελούν απειλή για την κοινωνία”

0

To δικό του σχόλιο για την τοποθέτηση που έκανε ο Donald Trump σχετικά με το ενδεχόμενο σύλληψης του, έκανε ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ron DeSantis. Ο επί του παρόντος κύριος αντίπαλος του Τραμπ για τις εκλογές του 2024, δέχθηκε πίεση από τους δημοσιογράφους να τοποθετηθεί για το θέμα αυτό, λέγοντας μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Ο εισαγγελέας του Μανχάταν Άλβιν Μπραγκ ήταν μεταξύ των δικηγόρων των ΗΠΑ που χρησιμοποίησαν τις θέσεις τους για να ακολουθήσουν μια αριστερή πολιτική ατζέντα μετά την εκλογή τους με χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας από τον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος».

«Αυτοί οι εισαγγελείς του Σόρος αποτελούν απειλή για την κοινωνία και χαίρομαι που είμαι ο μόνος κυβερνήτης σπου απομάκρυνε έναν από τα καθήκοντά του κατά τη διάρκεια της θητείας μου», είπε, αναφερόμενος στην απόλυση εισαγγελέων τον Ιανουάριο. Πρόσθεσε ότι «οι εισαγγελείς που υποστηρίζονται από τον Σόρος εξοπλίζουν το γραφείο τους για να επιβάλουν μια πολιτική ατζέντα στην κοινωνία σε βάρος του κράτους δικαίου και της δημόσιας ασφάλειας».

Ο Μπραγκ φέρεται να σκοπεύει να διώξει τον Τραμπ για πληρωμή 130.000 δολαρίων στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς για να εξασφαλίσει τη σιωπή της κατά την προεδρική εκστρατεία του 2016. Οι εισαγγελείς θα πρέπει να αποδείξουν ότι τα χρήματα καταβλήθηκαν για τον μοναδικό σκοπό της εκστρατείας και όχι για άλλα πιθανά κίνητρα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments