Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Το Pre Game του Ρόδος – Προοδευτική

Το Pre Game του Ρόδος – Προοδευτική

0
Dodekanisos

Τη νίκη που θα της δώσει το δικαίωμα να πλησιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας ψάχνει η Ρόδος, η οποία το Σάββατο υποδέχεται την πρωτοπόρο Προοδευτική στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Δηλώσεις για την συγκεκριμένη αναμέτρηση πραγματοποίησαν μέσω του News12.gr οι Παναγιώτης Ζώνας και Γιώργος Κουμέντος από πλευράς Ρόδου, ενώ για τους «βυσσινί» μίλησε ο προπονητής Λουκάς Καραδήμος και ο έμπειρος τερματόφυλακας Νίκος Μπαντίκος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Παναγιώτης Ζώνας:

«Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε έναν σφιxτό αντίπαλο. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Η Ρόδος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Σε καμία περίπτωση δεν είναι τελικός για εμάς αυτό το παιχνίδι, αλλά μια ευκαιρία να πλησιάσουμε στην κορυφή, γι’ αυτό καλούμε τον κόσμο να έρθει το Σάββατο στο γήπεδο και με την φωνή του να μας βοηθήσει να φτάσουμε σε μια μεγάλη νίκη».

 

Γιώργος Κουμέντος:

«Τις τελευταίες δύο εβδομάδες που είχαμε την διακοπή, έχουμε συγκεντρωθεί απόλυτα, ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας, η οποία δεν είναι άλλη από τους τρεις βαθμούς. Η Προοδευτική είναι μια πολύ καλή ομάδα που διαθέτει τεράστια ιστορία και την σεβόμαστε. Εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο, είμαστε ενωμένοι και περιμένουμε αυτό το παιχνίδι με μεγάλη ανυπομονησία. Είναι ένα παιχνίδι κλειδί, καθώς η Προοδευτική δεν έχει κάνει ακόμα ρεπό, οπότε μια ενδεχόμενη νίκη, θα μας δώσει μεγάλη ώθηση για την συνέχεια. Το πρωτάθλημα μπορεί να βρίσκεται στην μέση, όμως είναι λίγοι οι αγώνες που απομένουν και όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε σαν τελικούς».

 

Λουκάς Καραδήμος:

«Παίζουμε με μια καλή ομάδα, η οποία έχει συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Η Ρόδος διαθέτει έναν καλό προπονητή, που έχει περάσει από την Προοδευτική, όπως επίσης και έμπειρους παίκτες. Για εμάς είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, καθώς οι αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα είναι λίγες γι’ αυτό ότι παίρνουμε σε κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου και πιστεύω πως μια ενδεχόμενη νίκη θα ήταν πολύ σημαντική και από βαθμολογικής άποψης, αλλά και από πλευράς ψυχολογίας».

 

Nίκος Μπαντίκος:

«Παίζουμε εκτός έδρας απέναντι σε μια καλή ομάδα, με πολύ καλό τιμ κ με ποιότηκους κ έμπειρους παίχτες που έχουν παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες. Από την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, να είμαστε συγκέντρωμενοι στο πλάνο που θα μας δωσει ο προπονητής μας κ να αποδείξουμε ότι δίκαια είμαστε στην πρώτη θέση. Νομίζω θα γίνει ένα παιχνίδι με πολλές μονομαχίες κ εύχομαι να είμαστε εμείς οι νικητές».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments