Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Το Pre Game του Εθνικός – Διαγόρας

Το Pre Game του Εθνικός – Διαγόρας

0
Dodekanisos

Στον Πειραιά για να αντιμετωπίσει μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες του ομίλου θα ταξιδέψει ο Διαγόρας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι «κυανέρυθροι» μετά και τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα βρίσκονται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, και θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους κόντρα στους Πειραιώτες.

Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση πραγματοποίησαν δηλώσεις μέσω του News12.gr οι Νίκος Παντέλης, Αντώνης Γιόνδης και Δημήτρης Σουάνης, ενώ από την πλευρά του Εθνικού Πειραιώς μίλησε το «βαρύ πυροβολικό της ομάδας» Νίκος Κατσικοκέρης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Νίκος Παντέλης:

«Θεωρώ ότι παίζουμε με την πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος, η οποία είναι και το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Ο βαθμός δυσκολίας του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι μεγάλος, όμως εμείς βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο με στόχο να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

 

Αντώνης Γιόνδης:

«Ο Εθνικός είναι μια ποιοτική ομάδα. Εμείς σεβόμαστε όλες τις ομάδες, όμως δεν κανέναν και θα πάμε στον Πειραιά να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Είναι δύσκολο το να αγωνίζεσαι σε πλαστικό γήπεδο, όμως δεν παίζουμε μόνοι μας, καθώς και ο αντίπαλος θα έχει να αντιμετωπίσει αυτές τις συνθήκες. Εγώ από την πλευρά μου θα βάλω τα δυνατά μου, ώστε να βοηθήσω τον Διαγόρα να πάρει ένα ακόμα σημαντικό αποτέλεσμα».

 

Δημήτρης Σουάνης:

«Σίγουρα το παιχνίδι με τον Εθνικό έχει μεγάλες δυσκολίες. Εμείς δεν έχουμε άγχος θα πάμε στο Μοσχάτο με στόχο να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είμαστε μια νέα ομάδα με αρκετούς νέους πάικτες και σίγουρα κάθε μέρα που περνάει βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο. Τα έως τώρα αποτελέσματα δεν λένε τίποτα. Το όπλο του Διαγόρα είναι το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει μέσα στην ομάδα και εμάς αυτό μας ενδιαφέρει. Στην αρχή του πρωταθλήματος λίγοι ήταν αυτοί που μας πίστεψαν, όμως εμείς ξέρουμε ποιοι είμαστε και σύμφωνα με τις δυνατότητες μας προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι».

 

Νίκος Κατσικοκέρης:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα τα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα. Εμείς θα δείξουμε σεβασμό στον Διαγόρα, καθώς πρόκειται για μία μεγάλη και ιστορική ομάδα, η οποία έχει τους ίδιους στόχους με εμάς την φετινή χρονιά, όμως παίζουμε στην έδρα μας με την συμπαράσταση του κόσμου μας και θέλουμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments