Αρχική Videos Πούτιν κατά Δύσης: “Ετοιμάζονταν να εισβάλει στη γη μας!”

Πούτιν κατά Δύσης: “Ετοιμάζονταν να εισβάλει στη γη μας!”

0

«Η Δύση ετοιμαζόταν να εισβάλει στη γη μας», είπε μεταξύ άλλων ο Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο πλαίσιο της «Ημέρας της Νίκης» κατά της Ναζιστικής Γερμανίας στο Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Ο ίδιος τόνισε πως «το ΝΑΤΟ δημιουργούσε απειλές στα σύνορά μας, ενώ η Δύση δεν ήθελε να εισακούσει τη Ρωσία». Τόνισε πως «στα τέλη του περασμένου έτους, η Δύση προετοίμαζε ανοιχτά μια επίθεση στο Ντονμπάς και την Κριμαία και υπήρξαν εκκλήσεις στο Κίεβο για πυρηνικά όπλα δημιουργώντας μια απαράδεκτη απειλή στα σύνορά μας».

Ο Πούτιν ξεκίνησε την ομιλία του στην «Κόκκινη Πλατεία», κάνοντας αναφορά στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και συνέδεσε τη σημερινή ημέρα με την στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία. Χαρακτηριστικά είπε:

 «Είναι το ίδιο και τώρα. Αγωνίζεστε για τους ανθρώπους μας στο Ντονμπάς, για την ασφάλεια της πατρίδας μας. Η ημέρα της νίκης είναι στην καρδιά όλων μας. Δεν υπάρχει ούτε μια οικογένεια στη Ρωσία που δεν υπέφερε κατά τον μεγάλο πατριωτικό πόλεμο. Είμαστε περήφανοι για τη γενιά των νικητών», είπε.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments