Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Πολλοί εθελοντές κοντά στον Μαραθώνιο

Πολλοί εθελοντές κοντά στον Μαραθώνιο

0
marathonios vathro
Dodekanisos

Αρκετοί είναι και φέτος οι φορείς και οι εθελοντικές ομάδες που στηρίζουν το Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο της Ρόδου, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 26 Απριλίου 2015. Συγκεκριμένα, με ενισχυμένες, σε σχέση με πέρσι, μονάδες, συμμετέχουν έχοντας σημαντική προσφορά οι εξής:
• Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΡΟΔΟΥ
• Η Κλινική EUROMEDICA
• Η ΕΟΠΚ
• Οι ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ/ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
• Το ΣΩΜΑ ΕΛΛ ΟΔΗΓΩΝ ΡΟΔΟΥ
• Η ΕΥΘΥΤΑ
• Το Rodos Cycling,
• Οι τοπικές κοινότητες και οι πολιτιστικοί και αθλητικοί τους σύλλογοι: Μαντρικό-Ατταβύρου, Καλαβάρδα-Καμείρου, Φάνες-Καμείρου, Σορωνή-Καμείρου, Παραδείσι-Πεταλούδων Κρεμαστής-Πεταλούδων, Ιαλυσού.
Όπως και άλλοι! Εφέτος οι μεμονωμένοι εθελοντές είναι πολλοί περισσότεροι, κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τους διοργανωτές.
ΟΛΟΚΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Αύριο, Τετάρτη 22 Απριλίου 2015, ολοκληρώνονται οι δηλώσεις συµµετοχής για τον Μαραθώνιο Δρόµο, τα 10.000µ.,5.000µ. και 1.000 μέτρων (Μαθητικός αγώνας)
Για εγγραφές με τραπεζική κατάθεση & εγγραφές με μετρητά στο γραφείο Πληροφοριών του Δήμου Ρόδου από 12.00 έως 15.00. Οι online εγγραφές έχουν λήξει.
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΛΙΚΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ στο ΑΚΤΑΙΟΝ:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/4 ΩΡΕΣ 15.00-20.00
ΣΑΒΒΑΤΟ 25/4 ΩΡΕΣ 10.00-16.00
ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
Η εταιρεία αθλητικών ειδών Adidas και το τοπικό της κατάστημα στηρίζει δυναμικά τον Μαραθώνιο της Ρόδου για 2η συνεχή χρονιά ως ο επίσημος χορηγός του αγώνα. Η υποστήριξη της Adidas, της εταιρείας αθλητικών ειδών που συστηματικά υποστηρίζει τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της χώρας μας, όπως ο Μαραθώνιος της Αθήνας, αποδεικνύει την δυναμική και τις προοπτικές του Μαραθωνίου μας. Πολύτιμη και ουσιαστική είναι η υποστήριξη του τοπικού καταστήματος Adidas που με ενθουσιασμό στηρίζει την διοργάνωση από την πρώτη στιγμή και ευχαριστούμε θερμά για αυτό.
Η wind φέτος είναι ο νέος μας μεγάλος χορηγός στων αγώνα των 5 χιλιομέτρων. Με μήνυμα «Ένας Αγώνας Για Όλους, σε όλη την Ελλάδα» η WIND έχει συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη και τη στήριξη του δρομικού κινήματος σε όλη τη χώρα. Εκτός από τις 2 κορυφαίες διοργανώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο και τον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», η WIND συνδέει το όνομά της με το RUN GREECE, το spetses mini marathon και φέτος με τον Μαραθώνιο της Ρόδου.
H Blue star Ferries, η εταιρεία η οποία άλλαξε τα δεδομένα στο θαλάσσιο ταξίδι στον ευρύτερο χώρο του Αιγαίου, είναι ο επίσημος ακτοπλοϊκός μεταφορέας του Μαραθωνίου Ρόδου παρέχοντας σημαντικές εκπτώσεις της τάξεως 50% & 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ρόδο, διευκολύνοντας έτσι σημαντικά όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Ρόδο για μα συμμετάσχουν στον Μαραθώνιο.

Η Aegean airlines, η αεροπορική εταιρεία που στηρίζοντας σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις τοπικών και εθνικών φορέων, δίνει φτερά στην φωτεινή πλευρά της Ελλάδας, είναι ο επίσημος αερομεταφορέας μας. H Aegean airlines στηρίζει τον Μαραθώνιο της Ρόδου, παρέχοντας ειδικές τιμές στα ομαδικά εισιτήρια συλλόγων που επιθυμούν αν συμμετάσχουν στους αγώνες αλλά και δωρεάν εισιτήρια για δημοσιογράφους και επώνυμους αθλητές.
Η στήριξη των καταξιωμένων αυτών εταιρειών στον Μαραθώνιο της Ρόδου, αποτελεί μεγάλη τιμή και αναγνώριση και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό. Ελπίζουμε ότι το παράδειγμα τους θα ακολουθήσουν και οι τοπικές μας εταιρείες οι οποίες όπως και πέρσι θα στηρίξουν την μεγάλη αυτή προσπάθεια όλων μας να βάλουμε την Ρόδο στον χάρτη των μεγάλων διεθνών αθλητικών γεγονότων.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΩΝ
08:30 Εκκίνηση μαραθωνίου
11:00 Πιθανή άφιξη πρώτου μαραθωνοδρόμου-Συνεχόμενες αφίξεις μέχρι τις 14:30.
10:30 Εκκίνηση 10χλμ.
11:05 Πιθανή άφιξη πρώτου στα 10 χλμ.-Συνεχόμενες αφίξεις μέχρι 14:30.
11:30 Εκκίνηση 5χλμ.
11:45 Πιθανή άφιξη πρώτου στα 5 χλμ.-Συνεχόμενες αφίξεις μέχρι 13:30.
12:30 Εκκίνηση παιδικού αγώνα 1000μ.
12:40 Άφιξη πρώτου στον παιδικό αγώνα- Συνεχόμενες αφίξεις μέχρι 13:00
ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
12:00 Απονομή στους νικητές του μαραθωνίου
12:05 Απονομή στις νικήτριες του μαραθωνίου
12:15 Απονομή στους νικητές των 10χλμ
12:20 Απονομή στις νικήτριες των 10χλμ
12:30 Απονομή στους νικητές των 5χλμ
12:35 Απονομή στις νικήτριες των 5χλμ
12:45 Απονομή στους νικητές των 1.000μ
12:50 Απονομή στις νικήτριες των 1.000μ
ΟΙ ΔΙΑΠΥΣΤΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΡΟΔΟΥ
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκπροσώπων του Τύπου της Ρόδου, το Γραφείο Τύπου της διοργάνωσης ξεκινάει την διαπίστευση τους. Παρακαλούνται οι διευθυντές και οι αρχισυντάκτες των Μέσων να επικοινωνήσουν με τον Υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου, δημοσιογράφο, κ. Γιώργο Αθανασίου, στο τηλέφωνο 6945440387 ή στο email: geo@12sports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments