Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Πολλά υποσχόμενοι ποδοσφαιριστές

Πολλά υποσχόμενοι ποδοσφαιριστές

0
filiko_mikti
Dodekanisos
Ένα εξαιρετικό παιχνίδι έγινε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο Καλυθιών με τη Μικτή ομάδα Παίδων να κερδίζει σε φιλικό αγώνα την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλων, με σκορ 5-0. Το αποτέλεσμα βέβαια δεν έχει και τόσο σημασία αφού οι παίχτες και των δύο ομάδων επιδόθηκαν σε δημιουργικό ποδόσφαιρο αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον και γεμίζοντας αισιοδοξία όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές ήταν χορταστικοί και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα με πολλές συγκινήσεις και αυτό είναι που μένει από τέτοιου είδους ματς. Τα γκολ της νικήτριας ομάδας πέτυχαν οι Καραγιώργης , Τριανταφυλλίδης (2) και  Καραγιάννης(2).

Απόλλων κ.: Παπαγεωργίου, Τζάρτζαλος, Κώστας Π., Σκέντζος, Μιχαλάς, Σαρικάς, Φερχάτι, Τσαλίκης, Καφετζής, Κιόττου, Ροδίτης. Έπαιξαν επίσης και οι Σωτηράκης, Κώστας Μ., Σαρμπάνι.

Μικτή Παίδων: Μιχαήλ, Ορφανίδης, Γρηγοριάδης, Κυπριώτης, Μαρκάκης, Κουδούνης, Καραγιώργης, Κουγιός, Παστρικός, Καραγιάννης, Σαββούλης. Έπαιξαν επίσης και οι Σαμολαδάς, Παγκράτης, Τριανταφυλλίδης, Παυλίδης, Πέθακας, Αρνίταλης, Στελλάς.

Ο Σπύρος Κόκκινος εκτέλεσε χρέη διαιτητή.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments