Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Τιμήθηκε ο Μαχαιρίδης

Τιμήθηκε ο Μαχαιρίδης

0
stivos_paidia_kallipateira
Dodekanisos
Η Οργανωτική Επιτροπή των 24ων Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων στίβου τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ.Γιάννη Μαχαιρίδη για την μακρόχρονη προσφορά του στον Αιγαιοπελαγίτικο στίβο. Λόγω υποχρεώσεων ο κος Μαχαιρίδης δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στους αγώνες και  η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου ανέλαβε να του επιδώσει την τιμητική πλακέτα.
Β. Συγχαρητήρια στα Δωδ/κα σωματεία

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου συγχαίρει τα Δωδ/κά σωματεία στίβου για την εξαιρετική παρουσία τους στους 24ους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στίβου που διεξήχθησαν πρόσφατα (1-2/10/11) στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Ιδιαίτερα συγχαίρει τον ΓΑΣ ‘Η ΥΓΕΙΑ’ Ρόδου, τον ΑΣ ‘ΚΑΖΩΝΗΣ’ Καλύμνου και τον ΑΣ ‘ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000’, για την κατάκτηση των τριών πρώτων θέσεων της βαθμολογίας ανάμεσα στα σαράντα περίπου σωματεία του Αιγαίου.
Γ. Συγχαρητήρια στο Νέο Δ.Σ. του ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ρόδου.

Με αφορμή τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στον Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ρόδου και την ανάληψη της θέσης του Προέδρου από τον κο Πανάγο Πανάγο, μέλος της  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου, η Ένωση εκφράζει τα συγχαρητήριά και τις ευχές της για μία καλή θητεία στα δύσκολα καθήκοντα που αναλαμβάνει. Παράλληλα εύχεται καλή δύναμη στην κα Ρένα Καραγιάννη που ανέλαβε τη θέση της Εφόρου Στίβου του σωματείου.
Δ.  Χορηγία του ΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΠΑΝΟΣ  στην Ουρανία Ρεμπούλη.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου συγχαίρει το ΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΠΑΝΟΣ  για τη χορηγία του  προς την Ουρανία Ρεμπούλη,  αθλήτρια στίβου του Γ.Σ. ΝΕΩΝ Λέρου  πρωταθλήτρια Ελλάδος  και  κάτοχο του πανελλήνιου ρεκόρ Νέων Γυναικών στο αγώνισμα των 10.000 μ.  Ελπίζουμε ότι η πράξη  τους θα βρει μιμητές για να  στηρίξουν σωματεία και αθλητές του στίβου σε  αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει ο ελληνικός κλασικός αθλητισμός.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments