Αρχική Αθλητικά νέα Πολλά γκολ αλλά ισοπαλία

Πολλά γκολ αλλά ισοπαλία

0
Dodekanisos

Πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, ανάμεσα στην Αδελφοσύνη και τους Ιππότες αλλά καμία ομάδα δεν γεύτηκε την νίκη, αφού αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 3-3.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα και πήραν κεφάλι στο σκορ με 2-0 πριν να συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο, όμως στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέλαβαν πρωτοβουλίες, δημιούργησαν ευκαιρίες για το γκολ το οποίο ήρθε 35΄. Στο δεύτερο μέρος και πάλι οι Ιππότες κατάφεραν να βρουν γρήγορα(48΄) τον δρόμο προς τα δίχτυα και να κάνουν τρία τα τέρματα τους(3-1). Ωστόσο η Αδελφοσύνη δεν το έβαλε κάτω, κατάφερε να ισοφαρίσει ενώ είχε και σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο καθώς στο 84΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αποστολόπουλος.

Το 0-1 σημειώθηκε στο 17΄με καρφωτή κοντινή κεφαλιά από τον Μοσκιού και στο 20΄από λάθος της άμυνας έγινε το 0-2 μετά από σουτ του Χίντα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 στο 35΄με άπιαστο σουτ του Αϊντενίζ, Στο 48΄οι Ιππότες πέτυχαν το 1-3 με σουτ του Πρίφτι και στο 83΄ η Αδελφοσύνη έκανε το 2-3 με πλασέ του Μιχ. Παπαδόπουλου και στο 88΄ ο Κ. Παπαδόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 3-3. Δύο λεπτά νωρίτερα ο Κ. Παπαδόπουλος με εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Κοντογιάννη.

Διαιτησία: Κουλουρίδης-Μπέκας-Γιαννούλης

ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Σκαρπέτης, Λιούρας, Ζαμαντάκης, Αποστόλου(80΄Γουλίτσας), Αποστολόπουλος, Αϊντενίζ, Τσιριγώτης(73΄Εμίρογλου), Ζαράρης, Παπαδόπουλος Μιχ., Πρωτόπαπας, Παπαδόπουλος Κ.

ΙΠΠΟΤΕΣ: Κοντογιάννης, Χίντα, Τσάκε, Ντούσκου, Νταλιάνη, Σπανός(46΄Κοντουδιός), Μοσκιού, Πρίφτι, Εμίρογλου, Jahaj(76΄Κουλουριώτης), Μαρίνος Μ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments