Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Άφησε δυο πολύτιμους βαθμούς

Άφησε δυο πολύτιμους βαθμούς

0
Dodekanisos

Δυο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του τίτλου άφησε στο Δημοτικό Στάδιο ο Διαγόρας ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1 – 1 απέναντι στον Εθνικό Πειραιώς.

Ο «γηραιός» που σπατάλησε ουσιαστικά ολόκληρο το πώρο ημίχρονο κατά την διάρκεια του οποίου ήταν μέτριος έως κακός και βρέθηκε και πίσω στο σκορ, ανέβηκε κάπως στην επανάληψη και προσπάθησε να γίνει απειλητικός. Και πάλι όμως δεν ήταν αυτός που έπρεπε σε ένα κρίσιμο παιχνίδι όπως αυτό με τον Εθνικό. Είναι χαρακτηριστικό ότι έκανε την πρώτη του πολύ καλή φάση ενώ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 86’.

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν και τυχερός που δεν έφυγε και ηττημένος από το Δημοτικό Στάδιο. Η ισοπαλία αυτή ευνοεί περισσότερο τον Εθνικό που δεν ηττήθηκε εκτός έδρας αλλά και τον Ιάλυσο καθώς η ομάδα του Πειραιά δεν ξέφυγε στη βαθμολογία.

Το σκορ άνοιξε ο Εθνικός στο 26’ ο Εθνικός με προβολή του Γκέσιου μετά από παράλληλη σέντρα του Στασινού.
Η ισοφάριση ήλθε στο 86’. Μετά από σέντρα του Προβατίδη μέσα στην περιοχή ο Αγγελούδης γύρισε ωραία το σώμα του και με ένα εντυπωσιακό σουτ την έστειλε στα δίχτυα (1 – 1).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Χειμωνέττος, Ρούνιτς (67’ Καρπαθάκης), Προβατίδης, Πέεφ, Σουανης (77’ Αγγελούδης), Γιόνδης, Βελέτης, Μπακάλης (46’ Βελλίνης), Σερτζίνιο (60’ Κιοσέογλου)
ΕΘΝΙΚΟΣ: Σικαλιάς, Στασινός, Βλαχος, Κρητικος, Ρούσσης, Τεγούσης, Δηματάς, Κωνσταντίνου, Γκέσιος (81’ Κατσικοκέρης), Ρομάνο (80’ Κατίδης), Παυλάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments