Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εκτός τίτλου ο ΔΙ.ΑΣ Κω

Εκτός τίτλου ο ΔΙ.ΑΣ Κω

0
Dodekanisos

Τις τελευταίες ελπίδες του για να κατακτήσει τον τίτλο άφησε σήμερα στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» ο ΔΙΑΣ της Κω ο οποίος έχασε από την ΑΕ Κατταβιάς με 2 – 1. Μετά από αυτή την ήττα οι Κώοι έμειναν 8 βαθμούς πίσω από την κορυφή και ουσιαστικά οι ελπίδες που έχουν πλέον για να πάρουν αυτοί την 1η θέση είναι μόνο μαθηματικές.

Οι «κιτρινόμαυροι» έπαιξαν με πάθος και δύναμη και δίκαια μπόρεσαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης με τους οποίους έκαναν ένα αποφασιστικό βήμα προκειμένου να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους.

Σε σχέση  με άλλα παιχνίδια, ο ΔΙ.ΑΣ ήταν κατώτερος και απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε να θέλει περισσότερο το «τρίποντο» αντιμετώπισε πολλά προβλήματα σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Ειδικά στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, οι παίκτες του Γιάννη Μανούσογλου δεν μπόρεσαν να απειλήσουν καθόλου τους γηπεδούχους οι οποίοι άνοιξαν το σκορ πολύ νωρίς και από εκεί και πέρα έδειξαν να ελέγχουν το παιχνίδι.

Στην επανάληψη, οι Κώοι μπήκαν πιο δυνατά και πίεσαν για την ισοφάριση, όπως και έγινε ωστόσο η φλόγα των παικτών της ΑΕ Κατταβιάς ήταν τέτοια που τους έδωσε το δικαίωμα να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Μετά από αυτό το γκολ, οι γηπεδούχοι απέκτησαν ξανά το πάνω χέρι και έχοντας πλέον και την πολύ καλή ψυχολογία μπόρεσαν να πάρουν το πολύτιμο «τρίποντο».

Μόλις στο 2’ ο Νασόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1 – 0.
Στο 63’ ο Χατζησουλεϊμαν δέχθηκε μαρκάρισμα στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Θωνιάτης (1 – 1).
Η ΑΕ Κατταβιάς όμως «απάντησε» στο 72’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση του Χαλίλ Κιλασίν (2 – 1).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Λάζος, Ορφανός). Παράπονα έχει η ΑΕ Κατταβιάς όχι μόνο για τη φάση του πέναλτι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Μαριεττάκης, Χ. Κιλασίν, Σαλαμαστράκης, Σιέχ, Νασόπουλος, Ποζατζίδης (82’ Κ. Κιλασίν), Μαντινάος (92’ Αυγέρης), Μήτρου (85’ Ντούπης), Πάπα, Κούτσι
ΔΙ.ΑΣ: Τσαραπατσάνης, Πανόπουλος (70’ Ιωαννίδης), Μαριάς, Βλαντιμίροφ, Μποϊλής, Θωνιάτης, Χατζηφούντας, Πης (46’ Μαργαρίτης), Μπεκιρλάρι (84’ Συνεσίου), Γκεστένια, Χατζησουλεϊμάν

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments