Αρχική Videos «Πολιτικοί και επαγγελματίες Ρωσόφοβοι ανήκουν στο ΝΑΤΟ»

«Πολιτικοί και επαγγελματίες Ρωσόφοβοι ανήκουν στο ΝΑΤΟ»

0

Οι χώρες της Βαλτικής έχουν χάσει την ανεξαρτησία τους, τη βιομηχανία, την επιστήμη και όλη την ελευθερία, είπε η εκπρόσωπος του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, «απαντώντας» ουσιαστικά σε μια δήλωση που έκανε νωρίτερα η πρωθυπουργός της Φινλανδίας. Η Κάγια Κάλας είχε πει ότι «η Ρωσία ευθύνεται για την επέκταση του ΝΑΤΟ και ότι η εδαφική εγγύτητα με τη Ρωσία δεν αφήνει στην Εσθονία και σε ορισμένες άλλες χώρες άλλη επιλογή από το να στραφούν στο ΝΑΤΟ για εγγύηση ασφάλειας. Όσοι κατηγορούν τη Συμμαχία για επέκταση και κλιμάκωση υιοθετούν την ιμπεριαλιστική γλώσσα και ιδεολογία της Ρωσίας».

«Χρειάζεται να σας υπενθυμίσω ότι τα τελευταία 30 χρόνια ο πληθυσμός της Εσθονίας μειώθηκε κατά 15 τοις εκατό; Σήμερα, 330 χιλιάδες από τους 1,3 εκατομμύρια κατοίκους της Εσθονίας βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, στο πλαίσιο του γεγονότος ότι περισσότερο από το ήμισυ του πλούτου και της περιουσίας που ανήκει σε εσθονικά νοικοκυριά συγκεντρώνεται στα χέρια ευρω-προσανατολισμένων ελίτ, που αποτελούν λιγότερο από πέντε τοις εκατό του πληθυσμού. Πολιτικοί και επαγγελματίες ρωσόφοβοι όπως η ίδια η Kaya ανήκουν εκεί», έγραψε η Zakharova στο Telegram.

«Το ΝΑΤΟ δεν είναι ένας ειρηνικός οργανισμός, αλλά ένα στρατιωτικό-πολιτικό μπλοκ του οποίου τα εγκλήματα περιλαμβάνουν, ειδικότερα, την καταστροφή του λιβυκού κράτους, τον βάναυσο βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας και είκοσι χρόνια χάους στο Αφγανιστάν», κατέληξε η Ζαχάροβα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments