Αρχική Videos “Αυτή είναι η συμφωνία που πρέπει να κάνουμε με τον Πούτιν”

“Αυτή είναι η συμφωνία που πρέπει να κάνουμε με τον Πούτιν”

0

Η Ουκρανία θα πρέπει να κάνει παραχωρήσεις στη Ρωσία, ώστε οι ΗΠΑ να μπορέσουν να τοποθετηθούν σε καλύτερη θέση έναντι της Κίνας, υποστήριξε ο υποψήφιος για την προεδρία των Ρεμπουπλικανών Vivek Ramaswamy (Βιβέκ Ραμασουάμι), κατά την διάρκεια παρουσιάσης του προγράμματος του για την εξωτερική πολιτική που έγινε στο Νιου Χαμσάϊρ.

Ο επιχειρηματίας τεχνολογίας που διεκδικεί την προεδρική υποψηφιότητα του GOP του 2024 υπέβαλε το σχέδιό του για τον τερματισμό της ένοπλης σύγκρουσης στην Ουκρανία τονίζοντας ότι η Αμερική δεν θα πρέπει να ξοδέψει ούτε δεκάρα επιπλέον ενώ υποστήριξε ότι η «σφήνα» μεταξύ Μόσχας και Πεκίνου ήταν υψίστης σημασίας και σκιαγράφησε μια συμφωνία με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Μια συμφωνία που μπορούμε να κάνουμε με τον Πούτιν είναι ότι θα σταματήσουμε να παρέχουμε βοήθεια στην Ουκρανία, θα παγώσουμε τις τρέχουσες γραμμές ελέγχου… και θα δεσμευτούμε μόνιμη να πούμε στην Ουκρανία ότι δεν θα γίνει ποτέ δεκτή στο ΝΑΤΟ. Ένα μεγάλο αίτημα σε αντάλλαγμα θα ήταν η έξοδος της Ρωσίας από τη συνθήκη και την κοινή στρατιωτική συμφωνία με την Κίνα», είπε, προσθέτοντας ότι η συμμαχία μεταξύ των δύο γειτονικών χωρών είναι “η υπ’ αριθμόν ένα απειλή” για τις ΗΠΑ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments