Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ποιος είδε τον…Απόλλωνα και δεν τον φοβήθηκε!

Ποιος είδε τον…Απόλλωνα και δεν τον φοβήθηκε!

1
apollon
Dodekanisos

Σε ένα παιχνίδι που δεν χωρά σε ιδιαίτερη κριτική ο Απόλλωνας Καλυθιών παίζοντας ωράιο ποδόσφαιρο διέσυρε στην έδρα του, τους Ιππότες με 7-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Οι γηπεδούχοι έδειξαν από τα πρώτα λεπτά τις διαθέσεις αφού στο 15΄ με πλασέ του Μαυρομούστακου άνοιξαν το σκορ, στο 27΄ και πάλι ο έμπειρος φορ με σουτ έκανε δυο τα τέρματα της ομάδας του. Στην επανάληψη το σύνολο του Χρυσόστομου Χάσταλη μπήκε ακόμα πιο δυνατά πετυχαίνοντας ακόμα 5 τέρματα ολοκληρώνοντας αυτή την ισοπεδωτική εμφάνιση. Στο 62΄ο Σπαχιού με πλασέ έκανε το 3-0, στο 71΄ο ίδιος παίκτης με πλασέ έγραψε το 4-0, πέντε λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Ζουρούδη να κάνει το 5-0, ενώ το έκτο και το έβδομο γκολ σημείωσε ο Μαυρομούστακος στο 80΄ και στο 89΄ σημειώνοντας μάλιστα καρέ τερμάτων για το τελικό 7-0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Κάζας (Μαυρουδής, Δημητριάδης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ Κ.: Ροδίτης, Τσίττας, Νικολός, Κυρίτσης, Ζουρούδης, Σαπαλίδης, Κούρτι ( 72΄ Στάθης), Σπαχιού Καντιμοίρης ( 52΄Αϊντενίζ), Σαράντης ( 66΄ Μαραγκάκης), Μαυρομούστακος
ΙΠΠΟΤΕΣ: Φουκαράς, Κουράι ( 75΄Τσάκε), Μαρίνος Μ., Γκίνος, Εμίρογλου, Ζωάννου, Σότας, Αρέτογλου, Αλιάι ( 66΄ Τούλα), Εμινάι, Ζαγκότσης ( 84΄ Μαρίνος Π.)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Apollon
Apollon
7 years ago

Παμε ρε απολλωνάρα