Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ματσάρα στον Αρχάγγελο!

Ματσάρα στον Αρχάγγελο!

0
kleanthis endekada
Dodekanisos

Μετά από ένα παιχνίδι πραγματικά διαφήμιση του ποδοσφαίρου ο Κλεάνθης μπόρεσε με γκολ του Ποζατζίδη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να πάρει το τρίποντο στην έδρα του Άρη Αρχαγγελου με 4-3, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Σταυριανού ήταν αυτή που προηγήθηκε με τον Μαρκόπουλο στο 33΄. Οι Παραδεισιώτες δεν άργησαν να αντιδράσουν και με τα τέρματα που σημείωσαν οι Πελέκης στο 38΄ και Λυριστής στο 42΄ ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση και πηγαίνοντας με προβάδισμα στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη ο Κλεάνθης φαινόταν να πατάει και πάλι καλύτερα και στο 61΄ ο Γκινής έγραψε το 1-3. Παρόλο που όλα έδειχναν να μην αλλάζει κάτι ως το τέλος στο 87΄ο Μπαϊρακτάρης μείωσε με κεφαλιά σε 2-3 για να έρθει δύο λεπτά αργότερα ο Μαρκόπουλος να ισοφαρίση σε 3-3 και να βάλει «φωτιά» στο ματς. Τελικά οι «ροσονέρι» βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και με το γκολ του Ποζατζίδη στις καθυστερήσεις πήραν το πολυπόθητο τρίποντο.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Δουλγέρης (Γιακουμάκης, Μοσχάτος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Ζαρκαδούλας, Σταμούλης ( 50΄ Κουτσουμπάρης), Κοντόγιαννος, Τσελεπίδης, Γκίκας, Λαμπριανός ( 60΄ Παρδαλός), Μπαϊρακτάρης Μάλλιος, Μαρκόπουλος, Κοτσίκος
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Καστανάκης, Κρομμύδας ( 68΄λ.τρ. Σιέχ), Καρίκης, Μαριάς, Σκόρπος, Πελέκης, Γκινής, Γιατσιάτσος, Φωτεινής, Λυριστής ( 87΄ Ποζατζίδης), Αλεξανδρίδης ( 77΄ Γιαννίκος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments