Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ποδηλασία: Αλλαγές στο πρόγραμμα

Ποδηλασία: Αλλαγές στο πρόγραμμα

0
podilasia
Dodekanisos

Σημαντικότατες αλλαγές αποφασίσθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα μεταξύ των μελλών της τεχνικής επιτροπής της ομοσπονδίας και εκπροσώπων των ενώσεων και των τοπικών επιτροπών στην οποία προέδρευσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.
Μεταξύ των αλλαγών που αποφασίσθηκαν για το 2011 ξεχωρίζουν η διεξαγωγή των τοπικών πρωταθλημάτων σε κοινές ημερομηνίες στο δρόμο και στην ορεινή ποδηλασία, η κατάργηση των πανελληνίων πρωταθλημάτων ζευγών και ομαδικού και η προκήρυξη του πανελληνίου πρωταθλήματος masters για το 2011 το οποίο θα διοργανώσει η ΕΠΟΣΚ.
Αναλυτικά αποφασίσθηκε η διεξαγωγή των τοπικών πρωταθλημάτων δρόμου των μεγάλων κατηγοριών (Ανδρών Γυναικών Εφήβων Νεανίδων Παίδων και Κορασίδων) στις 18-19 Ιουνίου) κάτι που σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις, αφού την συγκεκριμένη περίοδο οι περισσότεροι αθλητές βρίσκονται σε περίοδο εξετάσεων και η διεξαγωγή του πρωταθλήματος των υπολοίπων κατηγοριών στις 17-18 Σεπτεμβρίου.
Η τέλεση των τοπικών πρωταθλημάτων ορεινής ποδηλασίας σε όλες τις κατηγορίες πρόκειται να διεξαχθεί στις 19 και 20 Μαρτίου ενώ καταργούνται τα τοπικά πρωταθλήματα πίστας και αντικαθίστανται με την διεξαγωγή τριών αγώνων κυπέλλου η οποία θα λειτουργήσει και ως πρόκριση για τα πανελλήνια πρωταθλήματα.
Τέλος αποφασίσθηκε η δυνατότητα συμμετοχής στα πανελλήνια πρωταθλήματα πίστας κατηγορίας ανδρών και γυναικών αντίστοιχα των εφήβων και των νεανίδων τελευταίας χρονιάς.
πηγή: www.cyclingnews.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments