Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Με γεμάτες τσέπες…

Με γεμάτες τσέπες…

0
diagoras_anagennisi_fasi
Dodekanisos

Με γεμάτες τις τσέπες θα αγωνιστούν την Κυριακή κόντρα στον Ιωνικό (Δημοτικό Στάδιο Ρόδου, 3μ.μ.) οι παίκτες του Διαγόρα. Οι «κυανέρυρθοι» πέρασαν από την λέσχη του συλλόγου και πήραν τον μισθό του Δεκεμβρίου για να κάνουν καλές γιορτές με τις οικογένειες τους. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά οι παίκτες του Διαγόρα μέσα στις προσεχείς μέρες θα πάρουν και το δώρο των εορτών. Στα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, η προετοιμασία συνεχίστηκε κανονικά και σήμερα (Παρασκευή).   
-Ο Μαρτσέλο Γκούτμαν γυμνάζεται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και η συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής παραμένει αμφίβολη έως αδύνατη
-Στον αγώνα αυτόν πρέπει να σημειωθεί πώς δεν θα αγωνισθεί καθόλου ο Γιώργος Πουλόπουλος ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε από την ΠΑΕ να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο ματς με τον Ιωνικό.
-Τιμωρημένος είναι επίσης και ο Γιώργος Σαλαμαστράκης ο οποίος παρεμπιπτόντως  πρέπει να σημειωθεί πώς παντρεύεται το βράδυ της Παρασκευής στο Δημαρχείο της Ρόδου την εκλεκτή της καρδιάς του. Η διοίκηση , η τεχνική ηγεσία αλλά και όλοι οι συμπαίκτες του εύχονται τον ¨βίον ανθόσπαρτον¨
-Εκτός αγώνα είναι και ο Πέτρος Καμινιώτης ο οποίος αποβλήθηκε στο μάτς με την Καλλιθέα και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της Κυριακής.
-Κάποιες ενοχλήσεις που αισθάνεται ο Σάββας Εξουζίδης τον αναγκάζουν να γυμνάζεται πιο ελαφρά αλλά θεωρείται αδύνατον να του στερήσουν την συμμετοχή στον αγώνα με τον Ιωνικό.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments