Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Ποδαρικό από 40 Τούρκους τουρίστες

Ποδαρικό από 40 Τούρκους τουρίστες

0
Dodekanisos

Οι πρώτοι τουρίστες έφθασαν σήμερα στο νησί μας, κάνοντας ποδαρικό για την φετινή  σεζόν, που αναμένεται να ξεπεράσει σε αφίξεις κάθε προσδοκία.

Πρόκειται για 40 άτομα τουρκικής καταγωγής από την παραλιακή πόλη Φετιγέ , που έφθασαν στη Ρόδο με το  δελφίνι “Aegean Prince, το οποίο  θα εκτελεί δρομολόγια καθ όλη την διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Οι ανοιξιάτικοι ταξιδιώτες θα αναχωρήσουν για την πατρίδα τους την Κυριακή, εγκαινιάζοντας ένα πρόγραμμα ανταλλαγής  επισκεπτών μεταξύ Ρόδου και Φετιγέ.

Τα ταξίδια αυτά αφενός μεν θα  ενισχύσουν την τουριστική κίνηση στην περιοχή μας και μάλιστα με “καλούς”΄πελάτες όσον αφορά στην αγοραστική τους δύναμη και αφετέρου θα δώσουν την ευκαιρία σε συμπολίτες μας να επισκεφθούν τα τουρκικά παράλια, κάνοντας μικρές  ευχάριστες αποδράσεις.

Όσοι δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι τουρίστες που προέρχονται από τα τουρκικά παράλια είναι πάρα πολύ φιλικοί και σε πολλές περιπτώσεις δεν  κρύβουν την δυσαρέσκεια τους για τα “παιχνίδια” που παίζει η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία στην Τουρκία σε βάρος των σχέσεων των δύο λαών.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments