Αρχική Videos Ερωτηματικά για νεκρό σε πτήση ήταν πλήρως εμβολιασμένος και θετικός!

Ερωτηματικά για νεκρό σε πτήση ήταν πλήρως εμβολιασμένος και θετικός!

0
Dodekanisos

Ένας πλήρως εμβολιασμένος επιβάτης βρέθηκε νεκρός στο κάθισμα του μετά από την προσγείωση του αεροσκάφους στο Αμβούργο, σύμφωνα με τα όσα γράφει η dailymail.
Το πλήρωμα της Pegasus Airlines βρήκε τον 51χρονο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του στο κάθισμά του μετά την πτήση 1043 από την Κωνσταντινούπολη στο Αμβούργο. Το περιστατικό συνέβη στις 25 Οκτωβρίου. Ο άνδρας, ο οποίος γεννήθηκε στη Ρωσία και ζούσε στο γερμανικό κρατίδιο Schleswig-Holstein, ταξίδευε με ένα Airbus 320 όταν πέθανε κατά τη διάρκεια της πτήσης, η οποία απογειώθηκε από την Κωνσταντινούπολη γύρω στις 7 π.μ. GMT (10 π.μ. τοπική ώρα). Η επίσημη αιτία του θανάτου του άνδρα δεν είναι σαφής, αν και τοπικές αναφορές αναφέρουν ότι υπέφερε από μια σειρά από σοβαρές ασθένειες, οι οποίες δεν διευκρινίστηκαν.

Οι ιατροδικαστές πραγματοποίησαν νεκροψία στο πτώμα σημείωσαν ότι βρέθηκε θετικός στον Covid, αλλά δεν είναι σαφές εάν είχε παρουσιάσει συμπτώματα κατά τις τελευταίες ημέρες του. Δεν είναι γνωστό αν ο Covid ήταν η αιτία θανάτου. Του επετράπη να πάρει την πτήση επειδή είχε αποδείξει ότι ήταν πλήρως εμβολιασμένος κατά του κορονοϊού. Οι γερμανικοί κανόνες Covid-19 απαιτούν από τους επιβάτες να αποκαλύπτουν την κατάστασή τους Covid πριν πετάξουν. Σημειώνεται πως οι επιβάτες που έχουν εμβολιαστεί πλήρως, δεν χρειάζεται να παρέχουν αρνητικό τεστ ταξιδεύοντας στη Γερμανία από χώρα «υψηλού κινδύνου» όπως είναι η Τουρκία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments