Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πήρε βαθιά ανάσα

Πήρε βαθιά ανάσα

0
7
Dodekanisos

Πολύτιμο τρίποντο πήρε ο Εθνικός καθώς επιβλήθηκε 1-0 του Αστέρα Παστίδας στην Αρχίπολη. Οι Αρχιπολενοί ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Το «χρυσό» γκολ του Εθνικού σημείωσε ο Μπαιρακτάρης στο 21ο λεπτό με όμορφο σουτ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι αν και προσπάθησαν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, δεν το κατάφεραν, αφού δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους. Από την πλευρά του ο Αστέρας ανέβηκε αγωνιστικά στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Ηλιάδη, με το τελικό αποτέλεσμα να αφήνει σαφώς δυσαρεστημένους όλους στην Παστίδα αφού η ομάδα κινδυνεύει πλέον με υποβιβασμό. Για τον Αστέρα αποβλήθηκε ο Μενίκος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Εθνικός Αρχίπολης: Ηλιάδης, Μπάρτζος, Κοσμάς, Σ. Τσακίρης, Παπανθίμου, Μπαιρακτάρης (70’ Παπαδόπουλος), Μακαρούνας, Καραγιάννης, Λυριστής, Κουφαλάκης (46’ Πλαγγέντης), Γ. Τσακίρης (46’ Σ. Λυριστής)
Αστέρας Παστίδας: Λιάνι, Νγκελίνα (71’ Σάρλης), Κιλασίν, Κότσος, Σαββάκης (40’ Καψαλάκης), Μακρυδημήτρης, Τσαφής, Τζαφέρης, Αγγελάκης, Μενίκος, Ραφτόπουλος (82’ Αντωναράς)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments