Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έχασε μεγάλη ευκαιρία!

Έχασε μεγάλη ευκαιρία!

0
aera_omada
Dodekanisos

Την ευκαιρία να ανέβει πιάσει τον Απόλλωνα Καλυθιών στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχασε ο ΑΕΡΑ που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Κλεάνθη στα Αφάντου. Σε ένα αρκετά δυνατό και σκληρό παιχνίδι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που αποβλήθηκαν τρεις παίκτες, οι δύο ομάδες προσέφεραν ένα αρκετά καλό θέαμα σε όσους βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου, αποζημιώνοντάς τους με τον καλύτερο τρόπο.
Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, παρόλα αυτά ο Κλεάνθης ήταν αυτός που προηγήθηκε στο 39΄ με δυνατό σουτ του Πάπα και μάλιστα κόντρα στη ροή του αγώνα.
Τρία λεπτά αργότερα όμως και ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με δέκα παίκτες λόγω του μαρκαρίσματος του Νικολάου στον Νικολή, το οποίο απέφερε και πέναλτι, ο Κυριαζής από τα έντεκα βήματα έγραψε το 1-1. Ένα λεπτό μετά ήταν η σειρά του Αμπελά να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα, όμως τον μιμήθηκε ο Συμεωνίδης στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.
Στην επανάληψη παρά τις προσπάθειες κυρίως τον γηπεδούχων να πετύχουν το νικητήριο γκολ, το 1-1 έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

ΑΕΡΑ: Κουμνάκης, Γαργάλης, Καλογήρου (65’ Γιακουμάκης), Συμεωνίδης, Διακίδης, (80’ Διακάκης), Γιώργου, Κυριαζής, Κατσαρής, Γιαννίκος, Γιαννακάκης, Νικολής
Κλεάνθης: Τσιροδήμος, Καρακώστας, Νικολάου, Χατζηθεοδωράκης, Πάπα, Σπάρταλης (63’ Παπακωνσταντίνου), Αμπελάς, Σάββενας (50’ Γκάιδας), Σαρικάς, Πάττας (84’ Κουντουράκης)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments