Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Πήρε το εισιτήριο ο Ευκλής

Πήρε το εισιτήριο ο Ευκλής

0
euklis aderfosini
Dodekanisos

Ο Ευκλής Σορωνής κατάφερε να πάρει το εισητήριο της πρόκρισης για την 2η φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου αφού κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από την έδρα του Δαμάγητου με 4-0.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Τομάζο στο 25΄. Από εκεί και ύστερα οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες ωστόσο δεν μετουσιώθηκε κάποια από αυτές σε γκολ. Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι Σορωνιάτες έκαναν το 0-2  με το δυνατό σουτ του Κορκίδα. Στο 56΄ ο Λολάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κουντουράκης διαμόρφωσε το τελικό 0-4 που χάρισε την πρόκριση στον Ευκλή.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Γιαννουκάς ( Τσιβίτης, Αλεξίου)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Χατζηνικόλας, Σεΐτης Χ. (85΄ Παπακωνσταντίνου), Σεΐτης Α., Κουτσουμπάρης, Κριστόφ, Τσίγκρηλας (71΄ λ.τ. Καρπαθάκης), Γρηγοριάδης Α., Γρηγοριάδης Μ., Κυριαζάκος (20΄ λ.τ. Χατζησάββας), Λενιού (64΄ Ζερβός), Κρητικός.

ΕΥΚΛΗΣ: Μακαρούνας, Λαός, Χατζηκυριάκος, Σιαναβέλης, Κορκίδας, Λαθούρης, Αγγελής (75΄ Χειμωνέττος), Λολάκης, Πουρδάνης (57΄ Παττάκας), Κουντουράκης, Τομάζος.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments