Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεν δυσκολεύτηκε ο Ηρακλής Μ.

Δεν δυσκολεύτηκε ο Ηρακλής Μ.

0
Dodekanisos

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Ηρακλής Μαριτσών πήρε το τρίποντο απέναντι στη Δόξα Ψίνθου αφού την κερδισε με 3-0 στην έδρα του, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και από το πρώτο μισάωρο έβαλαν γερές βάσεις για τη νίκη καθώς πέτυχαν δυο τέρματα.  Στο 10΄ ο Λυριστής Θ. με πλασέ άνοιξε το σκορ για το 1-0 και στο 26΄ ο αδερφός του Μιχάλης με τον ίδιο τρόπο διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του. Στην επανάληψη οι «πράσινοι» έβαλαν ακόμα ένα γκολ  με τον Λυριστή Μ. για το τελικό 0-3. Να σημειωθεί ότι στις ευκαιρίες που δημιούργησαν είχαν και δύο προσπάθειες που σταμάτησαν στα δοκάρια του Χάλαντα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Σπάρταλης (Λαζος, Κάζας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.: Σκυλλάς (44΄ λ.τ. Χειμωνέττος), Θαρρενός (55΄ Λενιού), Κούρος, Μπιλιάς, Φελεγκάκης, Μπάρτζος, Παπαδημήτρης, Βασιλώττος Χ. (74΄ Αναγνώστου), Παπακωνσταντής, Λυριστής Θ. (78΄ Καρίκης), Λυριστής Μ.

ΔΟΞΑ Ψ.: Χάλαντας, Πετράς (75΄ Κώστας), Δημητριάδης Ν., Στεφανής, Μπατέστας, Στελλάς, Μήτρου, Τσούλλος, Τσοπάνογλου (44΄ λ.τ. Στεργάκης), Ορφανός (82΄ Μάστορας), Καρίκης (77΄ Δημητριάδης Π.)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments