Αρχική Αθλητικά νέα Πήρε «γεύση» από τους πρωταθλητές ο νεαρός Καρδούλιας

Πήρε «γεύση» από τους πρωταθλητές ο νεαρός Καρδούλιας

0
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Πάνθηρες Ρόδου / Facebook
Dodekanisos
Την πρώτη μεγάλη εμπειρία του στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη, είχε την δυνατότητα να «γευτεί» ο νεαρός ποδοσφαιριστής των Πανθήρων Δημήτρης Καρδούλιας. 

Αναλυτικά

«Μία από τις σημαντικότερες του έως τώρα ποδοσφαιρικές εμπειρίες είχε την ευκαιρία να ζήσει ο Δημήτρης Καρδούλιας. Ο νεαρός συμμετείχε σε ένα προπονητικό τριήμερο με την Κ15 του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στον Πειραιά, «τεστάροντας» τις δυνάμεις του τόσο σε ένα φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης όσο και σε δύο προπονήσεις.
 
Ο Δημήτρης, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει, είναι γεννημένος το 2008 και αγωνίζεται ως δεξί μπακ. Είναι στους Πάνθηρες από τα πέντε του χρόνια και αυτή τη στιγμή ανήκει στις Κ14 και Κ17 του συλλόγου. Ο Δημήτρης Καρδούλιας επιλέχθηκε για να ζήσει την εμπειρία του Ολυμπιακού μέσα από τα δοκιμαστικά που είχαν γίνει πριν λίγο καιρό στις εγκαταστάσεις του ΑΣ Χάλκης. Μαζί του πήραν… το χρίσμα και άλλα δύο παιδιά.
 
Προπονητής του νεαρού στους Πάνθηρες είναι ο Γιώργος Αγγελάκης ο οποίος αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανος για την εξέλιξη αυτή. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο προπονητής του σε όλα τα βήματα του από την στιγμή που εντάχθηκε στην οικογένεια του συλλόγου μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments