Αρχική Αθλητικά νέα Στα ημιτελικά του Australian Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Στα ημιτελικά του Australian Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς

0
Dodekanisos

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε άνετα με 6-3, 6-4, 6-2 τον Jannik Sinner, για να πάρει σε κάτι περισσότερο από δύο ώρες την πρόκριση για τα ημιτελικά του Australian Open.

Πρόκειται για την τρίτη φορά που ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί στα ημιτελικά του Australian Open, μετά το 2019 και το 2021. Συνολικά θα είναι ο πέμπτος του ημιτελικός σε Grand Slam (1-4), καθώς έχει φτάσει μία φορά στα ημιτελικά και μία φορά στον τελικό του Roland Garros.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε:

«Η ταπεινότητά μου με βοήθησε πολύ σήμερα. Ήξερα πως θα έβγαινα εκεί έξω για να αντιμετωπίσω έναν πολύ καλό παίκτη, οπότε προσπάθησα να συγκεντρωθώ στα καλά μου χτυπήματα και πήγε καλύτερα απ’ όσο πίστευα. Είμαι πολύ χαρούμενος με το σερβίς μου και με την τακτική μου σήμερα. Είναι πραγματικά απίστευτο να βγαίνεις σ’ αυτό το court και να έχεις τη στήριξη που είχα σήμερα»

Μετά το τέλος της περσινής σεζόν ο Έλληνας τενίστας εγχειρίστηκε στον αγκώνα του και αποκάλυψε πως ο ιατρός του στην αρχή δεν πίστευε ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Australian Open.

«Είμαι σίγουρος ότι ο γιατρός μου παρακολουθεί τώρα, μου στέλνει μηνύματα μετά από κάθε παιχνίδι. Και οι δύο δεν περιμέναμε να αγωνιστώ στο Australian Open, δεν ήταν στο πλάνο μας. Μου είπε πως δεν περίμενε να με δει στην Αυστραλία, απέδειξα πως έκανε λάθος! Είμαι πολύ τυχερός που έχω τον Frank, είναι φίλος του τένις, έχει δουλέψει με πολλούς τενίστες στο παρελθόν και είμαι τυχερός που με έκανε ακόμα δυνατότερο», τόνισε μεταξύ άλλων.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments