Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πήρε αυτό που ήθελε ο ΑΕΡΑ

Πήρε αυτό που ήθελε ο ΑΕΡΑ

0
aera poseidonas fasi
Dodekanisos

Πολύ σημαντικό τρίποντο που τον απομακρύνει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας πήρε ο ΑΕΡΑ καθώς επικράτησε του Αστέρα Πανστίδας με 4-2, στ Αφάντου, για την 24η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς αφού μόλις το 20ο δευτερόλεπτο έφτασαν στο γκολ με τον Λαουδίκο για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και στο 18΄ έφτασαν στην ισοφάριση με το σουτ του Μπάρδη έπειτα από το κακό διώξιμο των αμυντικών. Στο 30΄ και στο 32΄ ήταν σειρά της ομάδας του Βαγγέλη Χοσάδα να απαντήσει πτυχαίνοντας δύο απανοτά γκολ σε ισάρυθμες ευκαιρίες κάνοντας έτσι το 3-1. Αρχικά ο Νικολής σέντραρε για τον Μαλλιάκα με τον δεύτερο να μην δυσκολεύεται να σκοράρει με κεφαλιά, ενώ δύο λεπτά μετά ο Λαουδίκος με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 3-1.

Στην επανάληψη οι Παστιδενοί ξεκίνησαν δυνατά και στο 47΄ έφτασαν στο 3-2 με τον Πολυχρόνη. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Μαλλιάκας στο 60΄ με εύστοχο πέναλτι το οποίο είχε κερδίσει λίγο νωρίτερα ο Φιλιππάκος από τον Χαριτάκη.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαγιάννιδης (Τσέτσος, Σαρρής)

Οι συνθέσεις των ομαδων:

ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Μαλλιάκας, Μπαράι, Δανάς, Γιαννακάκης, Γαργάλης, Νικόλης (86΄ Τσαλίκης), Λαουδίκος (80΄ Κανελόπουλος), Φιλιππάκος (86΄ Μασάδο), Στεφανής, Ροκάι

ΑΣΤΕΡΑΣ Π.: Παπαμιχαήλ Ρ., Χαριτάκης, Κυπριώτης (Παπαμιχαήλ Μ.), Πολυχρόνης, Παγκράτης, Λολάκης, Μπάρδης, Αποστολάτος (60΄ Αμπτουλάι), Φελεσάκης (83΄ Σαββάκης), Πάπα, Καλαγρής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments