Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έπιασε τριάδα ο Κλεάνθης

Έπιασε τριάδα ο Κλεάνθης

0
kleanthis endekada
Dodekanisos

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Κλεάνθης καθώς επικράτησε με 3-2 της Δόξας Ψ. εντός έδρας, σε αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 2-0. Από την άλλη οι Ψινθενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές ωστόσο δεν ευτύχησαν να βρούν το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 17΄ ο Καψαλάκης έκανε την βαθιά μπαλιά και ο Γκινής ο οποίος υποδέχθηκε τη μπάλα άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο 40΄ ο Μπαούρης με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

Στην επανάληψη οι «ροσονέρι» μπήκαν και πάλι δυναμικά και στο 54΄ έκαναν το 3-0 με το εξαιρετικό πλασέ του Πελέκη. Δύο λεπτά αργότερα η Δόξα απάντησε κάνοντας το 3-1, ο Λυριστής Μ. εκτέλεσε το φάουλ με τον Τσοπάνογλου με κεφαλιά να πετυχαίνει το γκολ. Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός έπεσε με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να μειώνουν σε 3-2 στο 86΄ με το απευθείας φάουλ του Λυριστή και τον κακό υπολογισμό του Τσουρούτη στην συγκεκριμένη φάση.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Τσοπανάκης (Αντωνάς, Σταυρούλιας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Τσουρούτης, Γιατσιάτσος (80΄ Παττάκας), Γιαννίκος, Καψαλάκης, Καρίκης, Μαριάς, Πελέκης (89΄ Παππάς), Ποζατζίδης, Γκινής, Μπαούρης, Πλύγκος (67΄ Καλημέρης)

ΔΟΞΑ Ψ.: Ηλίας (78΄ Κοντογιωργάκης), Κοστομοίρης Β. (80΄ Καρίκης), Χατζηνικόλας, Κουνελλές, Ορφανός Β., Ορφανός Χ., Τσοπάνογλου, Μπατέστας, Λυριστής Μ., Σαββούλης, Λυριστής Θ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments