Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εύκολη νίκη για τον Διαγόρα

Εύκολη νίκη για τον Διαγόρα

0
Dodekanisos

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Διαγόρας, νίκησε με 3-0 τον Ηρακλή Μαριτών στο δημοτικό στάδιο Ρόδου «Ο Διαγόρας». Οι γηπεδούχοι έιχαν τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο τους να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Κεφάλα. Οι «κυανέρυθροι» είχαν καλύτερη κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας, και από τις επισκέψεις τους στην περιοχή του νεαρού τερματοφύλακα Σαββιδάκη κατάφεραν να βρουν στόχο τρείς φορές με αποτέλεσμα να πάρουν την νίκη χωρίς πρόβλημα. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν όσο μπορούσαν για το καλύτερο αποτέλεσμα αλλά υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα του Διαγόρα.

Τα γκολ

25΄Από κάθετη πάσα του Αντ. Αθανασίου, ο Μαρίνου βγήκε σε θέση τετ-α-τετ και με άψογο πλασέ πέτυχε το 1-0.

35΄ Ο τσαγκάρης ελίχθηκε παράλληλα με την εστία στο ύψος της περιοχής και με βολίδα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, 2-0.

52΄ Από ελεγχόμενη θέση οφ σάιντ ο Χατζηκοσμάς, από τα δεξιά, γύρισε την μπάλα στον Μαθιό ο οποίος από τον άξονα και με ωραία προσποίηση πλάσαρε και πέτυχε το 3-0.

Στο 45΄ο Μαθιός με ψηλοκρεμαστό πλασέ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι

Διαιτησία Παπαβασιλείου-Μπέκας-Καραγιάννης

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κεφάλας, Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Πομπού, Αθανασίου Παντ., Χατζηκοσμάς(84΄Καματερός), Μαρίνου(87΄Κρίκης), Μαθιός(78΄Σακελλάρης), Τσαγκάρης, Φλεβάρης, Κορλός.

ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.: Σαββιδάκης Ανδρ., Τσούφιος, Σαχίνης(79΄Μπιγκό), Λενιού, Παπακωνσταντής, Αδρεόπουλος, Μπιλιάς, Πετρίδενας, Τσαλώλης, Βασιλώττος Ε.(80΄Σκόρπος),Βασιλώττος Χ.(75΄Κούρος.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments