Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πιο ουσιαστική η ΑΕ Κύπρου

Πιο ουσιαστική η ΑΕ Κύπρου

0
Dodekanisos

Εύκολη, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα νίκη με σκορ 4 – 1 σε βάρος των νεανικών Ατρομήτων πέτυχε  η ΑΕ Κύπρου σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο ουσιαστικοί απέναντι στους μπόμπιρες του Παναγιώτη Ζούνη οι οποίοι στο πρώτο ημίχρονο ήταν εκτός κλίματος αναμέτρησης και μόνο στις αρχές της επανάληψης (και έως τα μισά περίπου) μπόρεσαν να ανεβάσουν αισθητά την απόδοση τους και να γίνουν πιο δραστήριοι επιθετικά. Αυτό όμως ήταν κάτι που δεν τους ήταν τελικά αρκετό για να μπορέσουν να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Η ομάδα της Κύπρου διαχειρίστηκε πολύ σωστά τον αγώνα και κατάφερε να τον ελέγξει φθάνοντας δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3’ ο Ροδίτης με πέναλτι (1 – 0). Στο 29’ ο Τριανταφυλλίδης με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε το 2 – 0 και στο 54’ ο Ροδίτης και πάλι από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Οι Ατρόμητοι μείωσαν με αυτογκολ του Κενενούνη στο 56’ και λίγο αργότερα είχαν και δοκάρι για να ξαναμπούν στο παιχνίδι όμως τελικά ο Πρέτσι στο 86’ με σουτ μέσα από την περιοχή και από θέση τετ α τετ διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Ροδίτης, Σαρρής)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΥΠΡΟΥ: Τύρελης, Βασιλείου (76’ Κεχαγιόγλου)), Σταματούλας, Χατζηνικόλας (65’ Παπαδόπουλος), Ζαχαρίας, Ροδίτης (67’ Γουλόπουλος), Καλογερόπουλος, Τριανταφυλλίδης (80’ Χρυσοχός_, Πρέτσι, Κονίδης
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ: Φουκαράς, Κασσανής (3’ λ.τ. Φουντουραδάκης), Δουκίσσης, Καστρινάκης, Φλάγκος, Κυρίτσης, Συμεωνίδης (54’ Καψαλάκης), Μαγιόγλου, Λυκοπάντης  (60’ Τυπάλδος), Παραστατίδης, Γανωτάκης (63’ Φουντουραδάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments