Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ακόμα …σκοράρουν Δήμητρα και Αδελφοσύνη

Ακόμα …σκοράρουν Δήμητρα και Αδελφοσύνη

0
Dodekanisos

Ύστερα από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι Δήμητρα Δαματριάς και Αδελφοσύνη αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3 στο γήπεδο Παστίδας, για την 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα μόλις στο 13΄ με το αυτογκόλ του Τριαλώνη μετά από το γύρισμα του Παπαδόπουλου. Δύο λεπτά μετά ο Ντουμάζιος έκανε το σουτ με τη μπάλα να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι του Ζώη. Στο 23΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με το πλασέ του Εξαδάχτυλου για το 1-1. Στο 36΄ ήρθε η απάντηση των «πορτοκαλί» καθώς με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αποστολόπουλου πήρα εκ νέου το προβάδισμα (1-2). Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Λολάκης με πλασέ έκανε το 2-2, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 50΄ ο Εξαδάχτυλος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 70΄ ο Παπαδόπουλος Κ. έκανε την πάσα στον αδερφό του Μιχάλη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ αφού πέρασε και τον Ζώη έγραψε το 2-3. Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε ο Γουμαράς με πέναλτι στο 78΄ . Το τελευταίο σφύριγμα του κ. Καραγιάννη βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Καραγιάννης (Γιακουμάκης, Τσιβίτης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΗΜΗΤΡΑ: Ζώης, Κωστιού, Φυντικάκης (81΄ Χουρίδης), Εξαδάχτυλος, Γουμαράς, Ουζουνίδης (82΄ Πηδιάκης), Τριαλώνης (65΄ Κόρα), Καρράς, Αμοιρόπουλος, Παππάς, Λολάκης

ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Σκαρπέτης, Παπαδόπουλος Μ., Ζαράρης (56΄ Πρωτόπαππας), Αποστόλου (88΄ Κασιώτης), Τοπάλ, Ντουμάζιος (68΄ Τσιριγώτης), Καϊμαξής, Αποστολόπουλος (81΄ Αϊντενίζ), Παπαδόπουλος Κ., Λιούρας, Ζαμαντάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments