Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πιο διαβασμένος ο Ηρακλής Λάρδου!

Πιο διαβασμένος ο Ηρακλής Λάρδου!

0
DSC09187
Dodekanisos

Ήττα βαριά και ασήκωτη γνώρισε στην πρεμιέρα της Α’ Κατηγορίας ο Αστέρας Μασσάρων! Δέχθηκε έξι γκολ στο γήπεδο της και έχασε από έναν πολύ διαβασμένο και σοβαρό Ηρακλή Λάρδου με 6 – 1! Το αποτέλεσμα αυτό ασφαλώς και προκαλεί αίσθηση μιας και άλλη εικόνα περίμενε να δει ο κόσμος από τον ενισχυμένο Αστέρα Μασσάρων. Αντί αυτού, είδε μια ομάδα που έκανε πάρα πολλά λάθη, ήταν μάλλον επιπόλαιη και εκνευρισμένη. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Ηρακλή ήταν άριστα στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και ήξεραν τι ζητούσαν φθάνοντας δίκαια σε μια μεγάλη νίκη που τους δίνει και καλή ψυχολογία ενόψει της συνέχειας .
Στο 3’ ο Στέφανος Ευαγγελίδης με σουτ έκανε το 0 -1 από κοντά. Στο 10’ ο Αστέρας έχασε πέναλτι με τον Βακιάνη ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 43’ έγινε το 0 – 2. Μετά από φάουλ του Λερογιάννη και κόντρα στο τοίχος, η μπάλα στρώθηκε στο κέντρο στον Παπαιωάννου (!) ο οποίος με φηλοκρεμαστό σουτ την έστειλε στα δίχτυα. Στο 45’ ο Στέφανος Ευαγγελίδης μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο πλασέ έκανε το 0 – 3. Στο 49’ ο Αστέρας μείωσε. Ο Βακιάννης έκανε το σουτ αλλά ο Καραγιάννης απόκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του ο Λερογιάννης με ωραίο γυριστό σουτ μείωσε σε 1 – 3. Με τη σέντρα και νέο λάθος των γηπεδούχων, ο Στ.΄Ευαγγελίδης εντελώς μόνος με πλασέ έκανε το 1 – 4. Στο 60’ ο Πάττας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο και στο 62’ μετά από φάουλ και κόντρα στο τοίχος, ο Τσαγκαρόπουλος με φοβερό βολέ έκανε το 1 – 5. Το σκορ έκλεισε στο 77’ με απευθείας φάουλ του Μπενούρ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνοπύδας (Μπαρχαρίδης, Στεφανάκης)
ΑΣΤΕΡΑΣ: Μήλιος, Βακιάνης, Μίρτσεβ (71’ Χατζημανώλης), Κιλασίν Χαλίλ, Λερογιάννης, Κώστας, Κιλασίν Ερτζάν (65’ Φωταράς), Καρπαθάκης, Πάττας, Μπαϊρακτάρης (71’ Κουρμαδιάς), Μπαούρης
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ: Καραγιάννης, Φραντζής, Ζερβός, Νίκολλι (82’ Πάχου), Τσαγκαρόπουλος (72’ Γιάνης Ευαγγελίδης), Παπαιωάννου (Στέφανος Ευαγγελίδης), Στουανόφκσι, Καλογερής, Ταγκάεφ, Μπενούρ (77’ Φάκος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments